Dzięki wielkie, zaktualizowane :)Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑30 paź 2024, 10:05vnacja.pl dostała boosta na kolejny rok
renewal date: 2026.01.13 21:57:33
Daty wygaśnięcia domen
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Daty wygaśnięcia domen
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Daty wygaśnięcia domen
https://nordata.pl/ — ależ te cholerne boty mają tempo.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Daty wygaśnięcia domen
No cóż...
Skasowano nordata.pl i zaktualizowano informacje o radiomikronacje.pl w związku z przedłużeniem domeny.
Skasowano nordata.pl i zaktualizowano informacje o radiomikronacje.pl w związku z przedłużeniem domeny.
Daty wygaśnięcia domen
Miałem ustawione przypomnienie, jednak nie było momentu, że domena jest dostępna.
Wydaje mi się, że mają po prostu jakaś umowę i domeny, które mają jakiś ruch automatycznie są im przekazywane.
Daty wygaśnięcia domen
Też ustawiłem sobie przypomnienie, ale, przyznaję, nie miałem cienia motywacji do tego, żeby wstać do komputera. Sprawdziłem rano i — jak wyżej. Odnośnie do umowy, wydaje mi się to mało prawdopodobne. Tych cholernych giełd domen jest więcej niż jedna. Stawiałbym raczej na to, choć to wyłącznie hipoteza, że boty są, po prostu, wyraźnie szybsze, a decydują sekundy.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 lis 2024, 12:30Miałem ustawione przypomnienie, jednak nie było momentu, że domena jest dostępna. Wydaje mi się, że mają po prostu jakaś umowę i domeny, które mają jakiś ruch automatycznie są im przekazywane.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Daty wygaśnięcia domen
Dobra pierwszy raz przyjrzałem się dokładniej serwisowi premium.pl i posiadają oni tam opcje przechwytywania domen. Przetestuje na domenie, na którą czaję się już któryś rok, jednak dalej jest zajęta przez boty :/ (Zobaczymy 14 grudnia co to warte :P)Helwetyk Romański pisze: ↑06 lis 2024, 12:38Też ustawiłem sobie przypomnienie, ale, przyznaję, nie miałem cienia motywacji do tego, żeby wstać do komputera. Sprawdziłem rano i — jak wyżej. Odnośnie do umowy, wydaje mi się to mało prawdopodobne. Tych cholernych giełd domen jest więcej niż jedna. Stawiałbym raczej na to, choć to wyłącznie hipoteza, że boty są, po prostu, wyraźnie szybsze, a decydują sekundy.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 lis 2024, 12:30Miałem ustawione przypomnienie, jednak nie było momentu, że domena jest dostępna. Wydaje mi się, że mają po prostu jakaś umowę i domeny, które mają jakiś ruch automatycznie są im przekazywane.
Daty wygaśnięcia domen
W sensie, zgłosisz im deklarację zakupu domeny za określoną uprzednio kwotę?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 lis 2024, 15:02Przetestuje na domenie, na którą czaję się już któryś rok, jednak dalej jest zajęta przez boty :/ (Zobaczymy 14 grudnia co to warte :P)
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Daty wygaśnięcia domen
Z tego co przeczytałem to zgłaszam, że chce nabyć tę domenę, jak nie zostanie opłacona to automatycznie oni ja dla mnie rezerwują, muszę wtedy zapłacić za domenę. W przypadku gdy kilka osób chce tę domenę z ich rezerwacji to jest między nimi licytacja, kto da więcejHelwetyk Romański pisze: ↑06 lis 2024, 15:04W sensie, zgłosisz im deklarację zakupu domeny za określoną uprzednio kwotę?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 lis 2024, 15:02Przetestuje na domenie, na którą czaję się już któryś rok, jednak dalej jest zajęta przez boty :/ (Zobaczymy 14 grudnia co to warte :P)
- Tadeusz Henrykowski • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
Daty wygaśnięcia domen
Domena Hawilandu została opłacona na kolejny rok ✅
Król Hawilandu, I oraz IV prezydent II Federacji Nordackiej
(-) Tadeusz Henrykowski
- Prokrustir I Siwy • Stempel
- Obywatel
Daty wygaśnięcia domen
Można do zestawienia dodać domenę wikingowie.org ale tutaj zobowiązanie jest dość długoterminowe i wygasa 2028-10-24.
Trochę gorzej z certyfikatem LetsEncrypt.
Trochę gorzej z certyfikatem LetsEncrypt.
Prokrustir I Siwy
Król Gamellandu
Król Gamellandu