Przy każdym wejściu na stronę losowana jest jedna z ciekawostek. Poniżej znajduje się przykładowa ciekawostka:

Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Czy wiesz, że jeden z obywateli mikroświata zagrał w fanfiku „Milczenia owiec”? (Bardzo, bardzo przepraszam).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 paź 2024, 18:39Jakie ciekawostki Twoim zdaniem powinny znaleźć się w tym module?
Za pierwszym razem, gdy akurat otwierałem wiele profilów mieszkańców, aż podskoczyłem na krześle od tego podkładu. 😀 (@Sheldon Anszlus Lovelace ukrył w Stemplu jeszcze co najmniej jednego easter egga).Pavel van der Gibson pisze: ↑20 paź 2024, 22:13Czy wiesz, że gdy wchodzisz w profil Oberhaupta (na kompie i przez wyszukanie użytkownika, bo z linka coś nie działa) z głośników zaczyna lecieć utwór pochwalny dla niego? :D
Przepraszam, skargi proszę wysyłać telegramem do Edelweiss 🍺Pavel van der Gibson pisze: ↑20 paź 2024, 22:13Czy wiesz, że gdy wchodzisz w profil Oberhaupta (na kompie i przez wyszukanie użytkownika, bo z linka coś nie działa) z głośników zaczyna lecieć utwór pochwalny dla niego? :D
Takie ciekawostki to ja rozumiem ♥️ Dodając te zakładkę, miałem na myśli dodawać ciekawostki na temat aplikacji w stemplu, aby każdy mógł się zapoznać z jego elementami, jednak ogólne informacje są genialne.Hawert Sroczyński pisze: ↑20 paź 2024, 22:18Czy wiesz, że... ?
- Królestwo Dreamlandu jest najstarszą i nieprzerwanie działającą polską mikronacją
- Planeta na której funkcjonują fabularnie mikronacje nazywa się Pollin
- Nazwa "yoyonacje" pochodzi od istniejącego już darmowego hostingu yoyo.pl
- Dawniej na mikronacje składały się wyłącznie listy dyskusyjne i proste strony internetowe bez skryptów
- Dawniej "Wielką Trójką" określano 3 największe mikronacje i najpierw to były Sarmacja, Dreamland, Scholandia, a następnie Sarmacja, Dreamland Al-Rajn oraz Sarmacja, Dreamland, Bialenia
- Polskie mikronacje mają swoją Wikipedię - Micropedię
- Największym złoczyńcą polskiego mikroświata jest Paweł Zanik
Długo się zastanawiałem (minutę) czy mnie nie wyrzucisz że stempla za to, jednak warto było zaryzykować i liczyć na to, że nie będziesz wchodził na jego profil 😁Helwetyk Romański pisze: ↑20 paź 2024, 22:18Za pierwszym razem, gdy akurat otwierałem wiele profilów mieszkańców, aż podskoczyłem na krześle od tego podkładu. 😀 (@Sheldon Anszlus Lovelace ukrył w Stemplu jeszcze co najmniej jednego easter egga).Pavel van der Gibson pisze: ↑20 paź 2024, 22:13Czy wiesz, że gdy wchodzisz w profil Oberhaupta (na kompie i przez wyszukanie użytkownika, bo z linka coś nie działa) z głośników zaczyna lecieć utwór pochwalny dla niego? :D
Oczywiście, że w panelu pliku home.php, zapisane w pięknej tablicy 🫣Helwetyk Romański pisze: ↑20 paź 2024, 22:08Czy wiesz, że jeden z obywateli mikroświata zagrał w fanfiku „Milczenia owiec”? (Bardzo, bardzo przepraszam).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 paź 2024, 18:39Jakie ciekawostki Twoim zdaniem powinny znaleźć się w tym module?
PS. Czy gdzieś znajdę listę obecnych ciekawostek? Wrzuciłbym dla inspiracji, także własnej.
No to tak na jutro…Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 paź 2024, 23:47Oczywiście, że w panelu pliku home.php, zapisane w pięknej tablicy 🫣Helwetyk Romański pisze: ↑20 paź 2024, 22:08PS. Czy gdzieś znajdę listę obecnych ciekawostek? Wrzuciłbym dla inspiracji, także własnej.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 paź 2024, 18:39Jakie ciekawostki Twoim zdaniem powinny znaleźć się w tym module?
- Weryfikacja w wielu państwach pozwala na łatwiejsze zdobywanie pieniędzy w MBP.
- W zakładce Hasło jednorazowe sprawdzisz ostatnie logowania w aplikacjach.
- Ranking aktywności pozwala sprawdzić, kto był najbardziej aktywny w ostatnich dniach.
- Możesz sprawdzić aktywne państwa w zakładce Kraje Mikroświata.
- Stempel posiada Dokumentacje API, dzięki której możesz stworzyć swoją własną aplikację.
- Nowiny to agregator ostatnich wątków na forach zintegrowanych mikronacji.
- Międzynarodowy Bank Pollinu jest uniwersalnym środkiem wymiany między mikronautami z różnych krajów.
- Kustosz jest międzynarodowym magazynem grafik. Dzięki niemu grafiki nie znikają w czeluściach realiozy.
- Możesz ustawić swoją realną lokalizację w Mapie Mieszkańców.
- Światowy Związek Filatelistyczny jest prawdziwą gratką dla kolekcjonerów znaczków.
Panel dla administratorów został dodany. Ciekawostki są od teraz zapisywane w bazie danych.Helwetyk Romański pisze: ↑20 paź 2024, 23:50No to tak na jutro…Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 paź 2024, 23:47Oczywiście, że w panelu pliku home.php, zapisane w pięknej tablicy 🫣Helwetyk Romański pisze: ↑20 paź 2024, 22:08PS. Czy gdzieś znajdę listę obecnych ciekawostek? Wrzuciłbym dla inspiracji, także własnej.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 paź 2024, 18:39Jakie ciekawostki Twoim zdaniem powinny znaleźć się w tym module?
Potwierdzam, Wy już wiecie kto Waszym jest idolem. ;)Pavel van der Gibson pisze: ↑20 paź 2024, 22:13Czy wiesz, że gdy wchodzisz w profil Oberhaupta (na kompie i przez wyszukanie użytkownika, bo z linka coś nie działa) z głośników zaczyna lecieć utwór pochwalny dla niego? :D