Potwierdzam, Wy już wiecie kto Waszym jest idolem. ;)Pavel van der Gibson pisze: ↑20 paź 2024, 22:13Czy wiesz, że gdy wchodzisz w profil Oberhaupta (na kompie i przez wyszukanie użytkownika, bo z linka coś nie działa) z głośników zaczyna lecieć utwór pochwalny dla niego? :D
[Stempel] Czy wiesz że?
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
[Stempel] Czy wiesz że?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
[Stempel] Czy wiesz że?
Mogłem nie odkładać. Miałem pomysł i zapomniałem. Pora kupić żeń-szeń.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
[Stempel] Czy wiesz że?
Wleciała poprawka, należy zweryfikować się poprzez oAuth Discorda, zamiast podawania nazwy użytkownika, z którą był problem do przekierowywania.
@Anastasia Windsachen @Heinz-Werner Grüner i inni, których nie zapisałem <3
[Stempel] Czy wiesz że?
Czy wiesz że?
Apostolski Wikariat Informatyzacji
W Stemplu pojawiła się nowa aplikacja - Izydor - która pozwala umieścić na swoim profilu wszystkie swoje obywatelstwa, tytuły, ordery i instytucje z całego Pollinu. Dodatkowo dla Państw przygototowano specjalny panel moderatorski. W aplikacji znajduje się także Bank Osiecki oraz Strefa Kibica, będąca najbardziej zaawansowanym rozwiązaniem bukmacherskim w świecie.
Piwski Sroczyński
-
- Przybysz
[Stempel] Czy wiesz że?
Szczerze, nie mam pojęcia :P szukałem, ale nie widzę takiej opcji :P
@piwski musi poinformować, jak to zrobić. I czym jest postać fikcyjna?
-
- Przybysz
[Stempel] Czy wiesz że?
Postać fikcyjna to narracyjna. W Edelweiss jest to praktykowane. Tam nawet testują postacie AI.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑23 lut 2025, 10:02Szczerze, nie mam pojęcia :P szukałem, ale nie widzę takiej opcji :P
@piwski musi poinformować, jak to zrobić. I czym jest postać fikcyjna?

[Stempel] Czy wiesz że?
Dokładnie, u nas też kilka osób bawi się w takie rzeczy na Kompasie, choć póki co nie w samym Osieku (no ale system jest globalny), do tego to Edelweiss. Kilka osób prosiło o to to dodałemIgnacy Kowalski pisze: ↑23 lut 2025, 10:03Postać fikcyjna to narracyjna. W Edelweiss jest to praktykowane. Tam nawet testują postacie AI.
Piwski Sroczyński
[Stempel] Czy wiesz że?
Najoptymalniej jest jak obywatelstwo dodaje moderator danego państwa w systemie, wtedy się należy z nim kontaktować. Ale no jak mam jakiś kwitek, że ktoś obywatelstwo ma to mogę to wbić jako administrator. A co do instytucję - powołuję ją do życia w systemie ja, albo inny administrator, ale można ją edytować z pozycji właścicielaSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑23 lut 2025, 10:02Szczerze, nie mam pojęcia :P szukałem, ale nie widzę takiej opcji :P
@piwski musi poinformować, jak to zrobić.
Piwski Sroczyński