W widoku wiewiórki spodziewałem się... wiewiórki. 😾Helwetyk Romański pisze: ↑24 paź 2024, 15:54Proponowałbym po linii: widok klasyczny, widok wiewiórki.
[Nowiny] Tryb wyświetlania
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Świetne ikonki, umieściłem po lewej stronie menu, więc myślę, że może się rzucić w oczy, tym bardziej, że dodałem efekt lekkiego potrząsania.Helwetyk Romański pisze: ↑24 paź 2024, 15:54Proponowałbym po linii: widok klasyczny, widok wiewiórki.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑24 paź 2024, 15:44Może być nawet obrazek, serwer wszystko przyjmie.Helwetyk Romański pisze: ↑24 paź 2024, 14:17Szukać SVG czy czegoś z fontów z ikonami?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑24 paź 2024, 14:16Jaka ikona byłaby odpowiednia? Jestem otwarty na propozycję.
Jak mogło by jej zabraknąć :P Po najechaniu myszką, nasza ukochana się pojawia :3Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑24 paź 2024, 16:25W widoku wiewiórki spodziewałem się... wiewiórki. 😾Helwetyk Romański pisze: ↑24 paź 2024, 15:54Proponowałbym po linii: widok klasyczny, widok wiewiórki.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Heinz odwrócił się, jeszcze raz rzucając ukradkowe spojrzenie w stronę Sheldona. Jego myśli, początkowo pełne niepokoju, teraz zmieniły ton. Może nie był tak nieznośny, jak wszyscy mówili? Coś w nim budziło sympatię, coś, co Heinz wcześniej przeoczył w całym tym chaosie. „Nie taki zły ten Sheldon” – przemknęło mu przez głowę, a na twarzy zagościł cień uśmiechu.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 paź 2024, 22:36No nie powiem, robota sama się nie zrobiła. Dobra robota!
Jednak wiedział, że nie może zostać dłużej. Czas naglił, a każdy kolejny moment spędzony w tym miejscu zwiększał ryzyko. Serce biło mu szybciej, gdy stawiał kolejne kroki, oddalając się pospiesznie, niemal w biegu.
😂😂
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Grüener ruszył, niemalże biegł. Bił się z myślami, czy gonić Sheldona czy też nie. Znając swoją opinię i przemyśliwszy to drugi raz, przystanął, pomyślał: Niech wie, że wykonał kawał dobrej roboty. Z resztą nie pierwszy raz, może drugi, a może piąty. Kto by to liczył. W sumie to miły chłopak z tego "lowelasa".
I takim oto sposobem Heinz oddalił się w bliżej nieokreślonym kierunku. Obyło się bez ofiar.
I takim oto sposobem Heinz oddalił się w bliżej nieokreślonym kierunku. Obyło się bez ofiar.
W widoku roboczej nazwie wiewiórka, w stopniu wystarczającym, została dodana możliwość ukrywania krajów. Jak się komuś nie podoba, to niech nie korzysta.Helwetyk Romański pisze: ↑24 paź 2024, 13:20Myślę, że w przypadku tego feeda przydatna byłaby możliwość odznaczania poszczególnych krajów.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
A w jakim niby by miała? (Dobra robota!).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑31 paź 2024, 19:58W widoku roboczej nazwie wiewiórka, w stopniu wystarczającym, została dodana możliwość ukrywania krajów.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Ten JavaScript mnie nie satysfakcjonuje, jednak działa 😂Helwetyk Romański pisze: ↑31 paź 2024, 20:04A w jakim niby by miała? (Dobra robota!).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑31 paź 2024, 19:58W widoku roboczej nazwie wiewiórka, w stopniu wystarczającym, została dodana możliwość ukrywania krajów.
- Helwetyk Romański • Stempel
Nie wiem, czego chcieć więcej. Chyba tylko przejścia tak w widoku wiewiórki, jak i domyślnym, z Local Storage na sesje zależne od zalogowanego użytkownika, nie urządzenia. (Nie podpuszczam, nic a nic 😜).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑31 paź 2024, 21:23Ten JavaScript mnie nie satysfakcjonuje, jednak działa 😂Helwetyk Romański pisze: ↑31 paź 2024, 20:04A w jakim niby by miała? (Dobra robota!).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑31 paź 2024, 19:58W widoku roboczej nazwie wiewiórka, w stopniu wystarczającym, została dodana możliwość ukrywania krajów.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
Logowanie jest do powiadomień...
Będzie #jutro.
Zostawiam zapisek dla siebie, że nie każdy jest zalogowany.