Cześć wszystkim :)
Po długim procesie analiz i przemyśleń postanowiłem zarejestrować się tutaj i przywitać. Nazywam się Mateusz i od kilku miesięcy rozwijam swój mały projekt mikronacji w ramach podnoszenia swoich umiejętności programistycznych :)
Zarejestrowałem się tutaj, żeby poznać trochę świat "międzynarodowy" i włączyć się trochę w tę społeczność. Chciałem również uzyskać informacje dot. stempla - ale to już chyba w innym dziale będę uderzał.
Tak więc witam się jeszcze raz i pozdrawiam z Mikronacji Słonecznej Jaskini ;)
Pozdrowienia ze Słonecznej Jaskini
Witamy w naszym pięknym kraju!IcyMat pisze: ↑09 sty 2025, 18:58Cześć wszystkim :)
Po długim procesie analiz i przemyśleń postanowiłem zarejestrować się tutaj i przywitać. Nazywam się Mateusz i od kilku miesięcy rozwijam swój mały projekt mikronacji w ramach podnoszenia swoich umiejętności programistycznych :)
Zarejestrowałem się tutaj, żeby poznać trochę świat "międzynarodowy" i włączyć się trochę w tę społeczność. Chciałem również uzyskać informacje dot. stempla - ale to już chyba w innym dziale będę uderzał.
Tak więc witam się jeszcze raz i pozdrawiam z Mikronacji Słonecznej Jaskini ;)
Witaj w kraju, w którym jutro przychodzi #jutro.
Chętnie usłyszałbym więcej o Twoim projekcie, może znajdzie się ktoś chętny pomóc.
Co do stempla i powiązanych z nim systemami to oczywiście zapraszam do działu Centrum Rozwoju Łączności Międzynarodowej.
Chętnie usłyszałbym więcej o Twoim projekcie, może znajdzie się ktoś chętny pomóc.
Co do stempla i powiązanych z nim systemami to oczywiście zapraszam do działu Centrum Rozwoju Łączności Międzynarodowej.
Krótki opis projektu jest jest na oficjalnej stronie https://xmk.appSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 sty 2025, 19:15Witaj w kraju, w którym jutro przychodzi #jutro.
Będę pewnie za chwilę zakładał temat w Centrum Łączności ;)
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Czołem! :)
Podobnie jak Sheldon, bardzo chętnie usłyszałbym coś więcej o projekcie. Widzę, że nieaktualne. :D
Trzymam kciuki, powodzenia!
Podobnie jak Sheldon, bardzo chętnie usłyszałbym coś więcej o projekcie. Widzę, że nieaktualne. :D
Trzymam kciuki, powodzenia!
No wygląda bardzo ciekawie! Koniecznie zapraszamy w wolnym czasie do Międzynarodowego Biura CzasuIcyMat pisze: ↑09 sty 2025, 19:22Krótki opis projektu jest jest na oficjalnej stronie https://xmk.appSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 sty 2025, 19:15Witaj w kraju, w którym jutro przychodzi #jutro.
Ooo! Jak ogarnę jak to wszystko działa to z chęcią się zgłoszę :)Damiano Robingren pisze: ↑09 sty 2025, 19:26No wygląda bardzo ciekawie! Koniecznie zapraszamy w wolnym czasie do Międzynarodowego Biura CzasuIcyMat pisze: ↑09 sty 2025, 19:22Krótki opis projektu jest jest na oficjalnej stronie https://xmk.appSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 sty 2025, 19:15Witaj w kraju, w którym jutro przychodzi #jutro.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Jakby co to z wielką chęcią mogę pomóc :3IcyMat pisze: ↑09 sty 2025, 19:33Ooo! Jak ogarnę jak to wszystko działa to z chęcią się zgłoszę :)Damiano Robingren pisze: ↑09 sty 2025, 19:26No wygląda bardzo ciekawie! Koniecznie zapraszamy w wolnym czasie do Międzynarodowego Biura CzasuIcyMat pisze: ↑09 sty 2025, 19:22Krótki opis projektu jest jest na oficjalnej stronie https://xmk.appSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 sty 2025, 19:15Witaj w kraju, w którym jutro przychodzi #jutro.
IcyMat pisze: ↑09 sty 2025, 19:22Krótki opis projektu jest jest na oficjalnej stronie https://xmk.appSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 sty 2025, 19:15Witaj w kraju, w którym jutro przychodzi #jutro.
Będę pewnie za chwilę zakładał temat w Centrum Łączności ;)
Chętnie zobaczyłbym jak wygląda aplikacja od środka. Interesujący wydają się obywatele AI. Na pewno projekt warty uwagi.
Myślę, że nasza mikronacja działa troszkę odmiennie od założeń twojej, jednak zapraszam również do działania u nas.
@Helwetyk Romański myślę, że Ciebie również zainteresuje.