Katastrofa morska
- Prokrustes
- Przybysz
Katastrofa morska
W dniu dzisiejszym, w niespotykanie potężnym sztormie, zatonęło 7 z 9 okrętów Starosarmackiej Żeglugi Kupieckiej. Jestem tym zdarzeniem zdruzgotany i przeto proszę, błagam, o wyrejestrowanie mojej ... unicestwionej ... kompanii. Niech zasłona milczenia opadnie.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Prokrustes
- Przybysz
Katastrofa morska
Nie jestem tego pewien, wydaje się, że to zbyt daleko. Nie mniej całe szczęście, że pozostałe dwie jednostki dały radę uratować całe załogi.
- Stanisław Wieniawa • Stempel
- Przybysz
Katastrofa morska
A wiało właśnie wiało mocno. Aż w porcie czułem, jak popijałem kawę w niewielkiej kawiarence.
bp Stanisław Wieniawa OSI
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Katastrofa morska
Daleko, tak, ale akurat jestem na kolejnej wyprawie naukowo-badawczej i o mało co nie zamarzło mi to co nie powinno... Tak wiało, że głowy urywało. ;)Prokrustes pisze: ↑08 paź 2020, 0:19Nie jestem tego pewien, wydaje się, że to zbyt daleko. Nie mniej całe szczęście, że pozostałe dwie jednostki dały radę uratować całe załogi.
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Katastrofa morska
Bardzo smutna wiadomość. Pocieszające jest to, że uratowano załogi.
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
Katastrofa morska
Pełen współczucia dla Kolego Armatora z powodu strat... zacząłem się zastanawiać czy nie warto by wzorem mojego lenna w Republice Bialeńskiej (mieści się na półwyspie, a gospodarka morska odgrywa tam niepoślednią rolę) zorganizować w Palatynacie Leocji stosowne służby ratownictwa Morskiego?
Ratownictwo Morskie Razorna. z dyrecją w mieście Ronin.
Ratownictwo Morskie Razorna. z dyrecją w mieście Ronin.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Katastrofa morska
Z najwyższym smutkiem dokonałem wyrejestrowania kompanii. Urząd Morski w Nowym Brzegu pozostaje w w biurokratycznej gotowości do przywrócenia wpisu w rejestrze na okoliczność odtworzenia floty.Prokrustes pisze: ↑07 paź 2020, 22:04Jestem tym zdarzeniem zdruzgotany i przeto proszę, błagam, o wyrejestrowanie mojej ... unicestwionej ... kompanii. Niech zasłona milczenia opadnie.
W ramach GPL czy oddzielne?Ronon Dex pisze: ↑08 paź 2020, 22:04Pełen współczucia dla Kolego Armatora z powodu strat... zacząłem się zastanawiać czy nie warto by wzorem mojego lenna w Republice Bialeńskiej (mieści się na półwyspie, a gospodarka morska odgrywa tam niepoślednią rolę) zorganizować w Palatynacie Leocji stosowne służby ratownictwa Morskiego?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Katastrofa morska
Do decyzji władz pozostawiam... w moim lennie jest to służba cywilna, odrębna.Helwetyk Romański pisze: ↑28 paź 2020, 14:06W ramach GPL czy oddzielne?Ronon Dex pisze: ↑08 paź 2020, 22:04Pełen współczucia dla Kolego Armatora z powodu strat... zacząłem się zastanawiać czy nie warto by wzorem mojego lenna w Republice Bialeńskiej (mieści się na półwyspie, a gospodarka morska odgrywa tam niepoślednią rolę) zorganizować w Palatynacie Leocji stosowne służby ratownictwa Morskiego?
Ale ja mam tam gwardię wielokrotnie liczniejszą (z dopuszczalnych 15 tysięcy + 3 tysiące kontyngentów, wykorzystałem już nieco ponad 15 tys.) niż cała GPL.
Tutaj równie dobrze mogłaby to być służba w składzie GPL - aby nie mnożyć niewielkich bytów.