Słowo klucz "powinno". A nie ma, więc jeśli nasz @Sheldon chciałby zrobić (bo na twórcę chyba nie ma, co czekać) to czemu by nie...Franklin Garamond pisze: ↑23 cze 2024, 15:45To powinno być po stronie ŚZF, wchodzisz w czyjś profil i jest guzik "porównaj klasery".Anastasia Windsachen pisze: ↑23 cze 2024, 15:06Tak bym zrobiła, Czcigodny ma tutaj rację, że lepiej prosto niż tak rozbudowanie. Dobrze, że jest głos rozsądku pośród nas. Odsyłanie po prostu do klasterów użytkownika to jest możliwe przez sam ŚZF, ale nie ma czegoś takiego jak właśnie "Profil ma, ja nie"Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑23 cze 2024, 14:03Pytanie czy zostawiamy wtedy odnośnik do "znaczków, które ma profil, a ja nie"?Franklin Garamond pisze: ↑23 cze 2024, 12:02Można prościej (oczywiście nazwa sekcji jest rakowa i do zmiany):
[Stempel] Dokument informacyjny i API
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Stempel | Paszport mikronacji — dokument informacyjny
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
ŚZF nadal stoi na leockim serwerze, więc, z lekką obawą o objawy onkologiczne, mogę coś tam zmajstrować. Sama porównywarka jako taka istnieje, więc kwestia wepchnięcia tego w GUI i wyświetlania w cywilizowany sposób.Anastasia Windsachen pisze: ↑23 cze 2024, 15:50Słowo klucz "powinno". A nie ma, więc jeśli nasz @Sheldon chciałby zrobić (bo na twórcę chyba nie ma, co czekać) to czemu by nie...Franklin Garamond pisze: ↑23 cze 2024, 15:45To powinno być po stronie ŚZF, wchodzisz w czyjś profil i jest guzik "porównaj klasery".Anastasia Windsachen pisze: ↑23 cze 2024, 15:06Tak bym zrobiła, Czcigodny ma tutaj rację, że lepiej prosto niż tak rozbudowanie. Dobrze, że jest głos rozsądku pośród nas. Odsyłanie po prostu do klasterów użytkownika to jest możliwe przez sam ŚZF, ale nie ma czegoś takiego jak właśnie "Profil ma, ja nie"Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑23 cze 2024, 14:03Pytanie czy zostawiamy wtedy odnośnik do "znaczków, które ma profil, a ja nie"?Franklin Garamond pisze: ↑23 cze 2024, 12:02Można prościej (oczywiście nazwa sekcji jest rakowa i do zmiany):
Ja mam dostęp do stempla, więc tu zostaną usunięte odnośniki, a @Helwetyk Romański doda w SZF #kiedys :pAnastasia Windsachen pisze: ↑23 cze 2024, 15:50Słowo klucz "powinno". A nie ma, więc jeśli nasz @Sheldon chciałby zrobić (bo na twórcę chyba nie ma, co czekać) to czemu by nie...Franklin Garamond pisze: ↑23 cze 2024, 15:45To powinno być po stronie ŚZF, wchodzisz w czyjś profil i jest guzik "porównaj klasery".Anastasia Windsachen pisze: ↑23 cze 2024, 15:06Tak bym zrobiła, Czcigodny ma tutaj rację, że lepiej prosto niż tak rozbudowanie. Dobrze, że jest głos rozsądku pośród nas. Odsyłanie po prostu do klasterów użytkownika to jest możliwe przez sam ŚZF, ale nie ma czegoś takiego jak właśnie "Profil ma, ja nie"Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑23 cze 2024, 14:03Pytanie czy zostawiamy wtedy odnośnik do "znaczków, które ma profil, a ja nie"?Franklin Garamond pisze: ↑23 cze 2024, 12:02Można prościej (oczywiście nazwa sekcji jest rakowa i do zmiany):
Ja dodałem #dzisiaj 😎
Guzik widoczny w każdym klaserze i na liście wszystkich klaserów, gdy jest się zalogowanym.
Przykładowe porównanie:
https://szf.leocja.org/porownanie_klase ... 98&do=1026
Guzik widoczny w każdym klaserze i na liście wszystkich klaserów, gdy jest się zalogowanym.
Przykładowe porównanie:
Bardzo wygodne to jest ♥️ może jeszcze by można było dodać jakiś przycisk wstecz, żeby można było wrócić do klastera przeglądanej osoby? Czy już po prostu płaci cofać przyciskami w przeglądarce?Franklin Garamond pisze: ↑23 cze 2024, 19:34Ja dodałem #dzisiaj 😎
Przykładowe porównanie:
Również zmieniłem w profilach w stemplu, na proponowany przez Ciebie układ, a nazwę dałem "systemy międzynarodowe", ponieważ nic lepszego mi nie przyszło do głowy.
Dodałem strzałeczkę. Chyba styknie?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑23 cze 2024, 21:36może jeszcze by można było dodać jakiś przycisk wstecz, żeby można było wrócić do klastera przeglądanej osoby? Czy już po prostu płaci cofać przyciskami w przeglądarce?
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Dodam, że miałem na myśli jakiś wspólny szablon, z jakimiś elementami do personalizacji przez każdy kraj.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 cze 2024, 18:03Kwestia przemyślenia, niektóre państwa (Leocja, Vox ..) mają dowody w swoich systemach, jednak nie każdy obywatel je posiada, stąd pytanie jak pobierać dane o obywatelach z państw, żeby dane były w miarę aktualne? Najlepiej byłoby chyba zrobić coś na zasadzie nowin, gdzie dany plik zwracał by listę osób, które posiadają grupę "obywatel" i na jego podstawie wyświetlać dane w profilu.Ludwik Tomović pisze: ↑27 maja 2024, 0:51Dowody książeczkowe, a karty pobytu w formie no właśnie karty? :DSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑25 maja 2024, 19:53W rankingu użytkowników dodano wyszukiwarkę, aby łatwiej można było się odnaleźć.
Oczywiście, że by się dało. Pytanie jak miało by to wyglądać, macie na to jakaś wizję? Coś typu dowód, czy jakaś karta?Ludwik Tomović pisze: ↑14 maja 2024, 17:24A dałoby się kiedyś włączyć jakieś "dowody osobiste", "karty mieszkańców" itp dla poszczególnych krajów?
Myślę, że to by mogło dużo ułatwić.
Natomiast co do drugiej części wypowiedzi, nie znam się na technikaliach, ale brzmi sensownie
Kochani, czy zdarzyła wam się kiedyś sytuacja, że wykorzystaliście hasło jednorazowe, co skutkowało wyświetlaniem starego hasła w otwartej karcie?
> odśwież stronę i po problemie
> Hasło samo się odświeży chyba że się coś zepsuje
Nikt nie potrzebował, każdy dostał ✅
> odśwież stronę i po problemie
> Hasło samo się odświeży chyba że się coś zepsuje
Nikt nie potrzebował, każdy dostał ✅
Informacja dla @Helwetyk Romański.
Od teraz, wydarzenia w kalendarzu możemy łatwiej dodawać i edytować w zakładce, "więcej".
Planowane dodanie i edycja plakatów, ale to #jutro.
Od teraz, wydarzenia w kalendarzu możemy łatwiej dodawać i edytować w zakładce, "więcej".
Plakaty również zostały tam przeniesione :DSheldon Anszlus Robingren pisze: ↑13 sie 2024, 17:24Informacja dla @Helwetyk Romański.
Chciałem zgłosić dla @Sheldon Anszlus Robingren, że mam powiadomienie o @ z komentarza pod sarmackim artykułem, który linkuje do "https://stempel.org.pl/pt.".