Jedyne, co audytowałbym, to pierwszy dzień tygodnia. Kolory są, moim zdaniem, bardzo dobre.
[Stempel] Paszport mikronacji — ordery i odznaczenia
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Stempel | Paszport mikronacji — ordery i odznaczenia
Panie Opie, z ł o t o ! (A i owszem, moją realiozę widać jak na dłoni…).
Jedyne, co audytowałbym, to pierwszy dzień tygodnia. Kolory są, moim zdaniem, bardzo dobre.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Jestem z katolickiej rotryjskiej jaka teraz mamy wiarę? rodziny.Helwetyk Romański pisze: ↑26 lis 2023, 20:56Panie Opie, z ł o t o ! (A i owszem, moją realiozę widać jak na dłoni…).
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
U nas sie liczy tydzien od piątku od 18-tej. xDSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 lis 2023, 20:58Jestem z katolickiej rotryjskiej jaka teraz mamy wiarę? rodziny.Helwetyk Romański pisze: ↑26 lis 2023, 20:56Panie Opie, z ł o t o ! (A i owszem, moją realiozę widać jak na dłoni…).
♥️♥️♥️Ignats ik Ruth pisze: ↑26 lis 2023, 21:00U nas sie liczy tydzien od piątku od 18-tej. xDSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 lis 2023, 20:58Jestem z katolickiej rotryjskiej jaka teraz mamy wiarę? rodziny.Helwetyk Romański pisze: ↑26 lis 2023, 20:56Panie Opie, z ł o t o ! (A i owszem, moją realiozę widać jak na dłoni…).
- Orjon Surma • Stempel
Rozumiem że od piątku od 18 do niedzieli do 23:59?Ignats ik Ruth pisze: ↑26 lis 2023, 21:00U nas sie liczy tydzien od piątku od 18-tej. xDSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 lis 2023, 20:58Jestem z katolickiej rotryjskiej jaka teraz mamy wiarę? rodziny.Helwetyk Romański pisze: ↑26 lis 2023, 20:56Panie Opie, z ł o t o ! (A i owszem, moją realiozę widać jak na dłoni…).
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Trochę nie chwytam, ale przy okazji:Orjon Surma pisze: ↑26 lis 2023, 21:10Rozumiem że od piątku od 18 do niedzieli do 23:59?Ignats ik Ruth pisze: ↑26 lis 2023, 21:00U nas sie liczy tydzien od piątku od 18-tej. xDSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 lis 2023, 20:58Jestem z katolickiej rotryjskiej jaka teraz mamy wiarę? rodziny.Helwetyk Romański pisze: ↑26 lis 2023, 20:56Panie Opie, z ł o t o ! (A i owszem, moją realiozę widać jak na dłoni…).
Kolejny po @Helwetyku Romańskim... Czy między 23:59 a 00:00 nie ma niedzieli? :D
- Orjon Surma • Stempel
Nie, wtedy jest regeneracja przed piątkiem.Ignats ik Ruth pisze: ↑26 lis 2023, 21:12Kolejny po @Helwetyku Romańskim... Czy między 23:59 a 00:00 nie ma niedzieli? :D
Czarna dziura Leocka panie 😜Ignats ik Ruth pisze: ↑26 lis 2023, 21:12Trochę nie chwytam, ale przy okazji:Orjon Surma pisze: ↑26 lis 2023, 21:10Rozumiem że od piątku od 18 do niedzieli do 23:59?Ignats ik Ruth pisze: ↑26 lis 2023, 21:00U nas sie liczy tydzien od piątku od 18-tej. xDSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 lis 2023, 20:58Jestem z katolickiej rotryjskiej jaka teraz mamy wiarę? rodziny.Helwetyk Romański pisze: ↑26 lis 2023, 20:56Panie Opie, z ł o t o ! (A i owszem, moją realiozę widać jak na dłoni…).
Kolejny po @Helwetyku Romańskim... Czy między 23:59 a 00:00 nie ma niedzieli? :D
Kiedyś nie myślałem, że kiedykolwiek będę w Top10, a tu proszę top 5 🖤🤍♥️
Nadal jestem pełen podziwu, dla @Heinz-Werner Grüner, który generuje prawie 25% mikro.

Nadal jestem pełen podziwu, dla @Heinz-Werner Grüner, który generuje prawie 25% mikro.

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Mnie wychodzi 15,7%…? 🤔 (Nie, żeby to i tak nie był imponujący wynik).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑28 lis 2023, 12:49Nadal jestem pełen podziwu, dla @Heinz-Werner Grüner, który generuje prawie 25% mikro.
Korzystając z okazji, jak cudownie teraz ranking za… suwa! 😍
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com