Ptaszki ćwierkają, że najważniejsze haki trafiają tutaj...Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 9:24Dużo mikronautów albo brudów. Kto wie tych archiwistów?

Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Ptaszki ćwierkają, że najważniejsze haki trafiają tutaj...Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 9:24Dużo mikronautów albo brudów. Kto wie tych archiwistów?
Ta zapalniczka w pobliżu... Coś czuję, że 11:11 mogłaby się wydarzyć he he heOrjon Surma pisze: ↑15 gru 2022, 23:11Ptaszki ćwierkają, że najważniejsze haki trafiają tutaj...Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 9:24Dużo mikronautów albo brudów. Kto wie tych archiwistów?
![]()
Ktoś mógłby spytać: ale po co w ogóle ta dystynkcja? :OHelwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2022, 21:51Nawet inny spójnik…Benji pisze: ↑15 gru 2022, 21:43LUB!Anastasia Windsachen pisze: ↑15 gru 2022, 21:41Mam się bać?
API zostało uzupełnione o nowe pola: kraj_kod oraz kraj_stolica (siedziba koła ŚZF).Helwetyk Romański pisze: ↑30 paź 2021, 22:37W każdym razie… istniejąca integracja zwraca dane w takiej postaci: https://szf.leocja.org/api/znaczki.php (identyfikator znaczka, adres, grafika, nazwa, autor, identyfikator kraju, data emisji, nakład, limit).
Zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności, @Michał F. Lubomirski-Lisewicz! 🧯
DZIĘKUJĘ bardzo!!! 😃Helwetyk Romański pisze: ↑13 gru 2023, 21:37Zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności, @Michał F. Lubomirski-Lisewicz! 🧯
Chciałem dać najpierw świecę chanukową, ale nie mogłem się powstrzymać… Niech się wiedzie! 🥂
Tradycja — rzecz święta! Wszelkiej pomyślności, @Michał F. Lubomirski-Lisewicz! Sto lat! 🥳Helwetyk Romański pisze: ↑13 gru 2023, 21:56Chciałem dać najpierw świecę chanukową, ale nie mogłem się powstrzymać… Niech się wiedzie! 🥂
No to i ja się przyłącze! Szacuneczek i zdrówko dla @Michał F. Lubomirski-LisewiczHelwetyk Romański pisze: ↑13 gru 2024, 9:55Tradycja — rzecz święta! Wszelkiej pomyślności, @Michał F. Lubomirski-Lisewicz! Sto lat! 🥳Helwetyk Romański pisze: ↑13 gru 2023, 21:56Chciałem dać najpierw świecę chanukową, ale nie mogłem się powstrzymać… Niech się wiedzie! 🥂