Moim skromnym zdaniem, zbyt subtelny. 😉 Chciałbym, aby na odcinku Nowego Brzegu moja narracja była choć w ćwierci tak dobra (ale nie będzie).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 gru 2020, 21:59Chyba nie będę innowacyjny jak napiszę, że posty Znamienitego Dexa są w tym temacie "nutką" inspiracji.
[Ronino] Przybycie...
Opiekun: Ronon Dex
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
[Ronino] Przybycie...
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ametyst Faradobus • Stempel
- Przybysz
[Ronino] Przybycie...
Duży, będzie na całą osadę. Jak dostarczysz do Nowego Brzegu to da się przewieźć.
PROCESOR DOKTÓR NAUK NET. MAGISTER
Ametyst z rodu Faradobusów
Urlopowany Król Hirschbergii i Weerlandu,
Ponownie Prezydent Republiki Bialeńskiej

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
[Ronino] Przybycie...
Słabą masz wiarę Czcigodny. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑14 gru 2020, 22:05Moim skromnym zdaniem, zbyt subtelny. 😉 Chciałbym, aby na odcinku Nowego Brzegu moja narracja była choć w ćwierci tak dobra (ale nie będzie).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 gru 2020, 21:59Chyba nie będę innowacyjny jak napiszę, że posty Znamienitego Dexa są w tym temacie "nutką" inspiracji.
[Ronino] Przybycie...
Taki zestaw pasuje? Autocysterna UVM-N-66C (pojazdy powstałe dla dawnego kontraktu dla NUPIA) i agregat na przyczepie.Ametyst Faradobus pisze: ↑14 gru 2020, 21:50Duży, będzie na całą osadę. Jak dostarczysz do Nowego Brzegu to da się przewieźć.

Wiem, że kolorek taki sobie... ale wiesz jak jest... oni tam w mojej bialeńskiej zbrojeniówce to albo na zielono malują, albo "w ciapki" - a jak im piszesz, aby trochę bardziej cywilnie wyglądało to wyciągają piaskowy lakier stosowany do pojazdów przeznaczonych na tereny pustynne i jeszcze bezczelnie twierdzą, że kolor "beżowy" jest podobno modny. Ciesz się, że nie pomalowali jak niektórych ciężarówek dla mnie - na "strażacką czerwień".
Jak pasuje to wysyłam do Port Arthurberg, a stamtąd do Nowego Brzegu to i Twoje, i moje statki regularnie pływają. Moje chyba częściej, bo Ty raczej dłuższe trasy robisz, a ja staram się przynajmniej raz czy dwa razy dziennie do Port Arthurberg popłynąć... zwykle przy porannej kawie przed robotą, potem to już dłuższe trasy.
- Ametyst Faradobus • Stempel
- Przybysz
[Ronino] Przybycie...
Bardzo pasuje, kolorek też. Mój ulubiony.
Dzięki, jutro wyślę jakiś statek do Arthurbergu.
Dzięki, jutro wyślę jakiś statek do Arthurbergu.
PROCESOR DOKTÓR NAUK NET. MAGISTER

[Ronino] Przybycie...
Ale doświadczenie akceptowalne… 😉Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 gru 2020, 22:08Słabą masz wiarę Czcigodny. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑14 gru 2020, 22:05Moim skromnym zdaniem, zbyt subtelny. 😉 Chciałbym, aby na odcinku Nowego Brzegu moja narracja była choć w ćwierci tak dobra (ale nie będzie).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 gru 2020, 21:59Chyba nie będę innowacyjny jak napiszę, że posty Znamienitego Dexa są w tym temacie "nutką" inspiracji.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
[Ronino] Przybycie...
Na szczęście jestem jeszcze ja do tandemu narracyjnego! :PHelwetyk Romański pisze: ↑14 gru 2020, 22:29Ale doświadczenie akceptowalne… 😉Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 gru 2020, 22:08Słabą masz wiarę Czcigodny. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑14 gru 2020, 22:05
Moim skromnym zdaniem, zbyt subtelny. 😉 Chciałbym, aby na odcinku Nowego Brzegu moja narracja była choć w ćwierci tak dobra (ale nie będzie).
[Ronino] Przybycie...
Mam nadzieję, że będzie to tandem niesymetryczny, bo inaczej stolica jest zgubiona.Franklin Garamond pisze: ↑14 gru 2020, 23:03Na szczęście jestem jeszcze ja do tandemu narracyjnego! :P
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
[Ronino] Przybycie...
Bez przesady... pociągniemy coś i w stolicy. Już dzisiaj przy porannej kawie rozglądałem się za jakimś miejscem, które da się wynająć na działalność handlu demobilem i pojazdami terenowymi. Chyba coś znalazłem na peryferiach miasta... po południu tam pojadę i obejrzę obiekt (ponoć tanio można wynająć), dostałem też cynk od jednego z marynarzy BŻM (lokals, który zatrudnił się na jednym z moich statków), że we wsi niedaleko Nowego Brzegu (przecież nie będziemy zakłócać spokoju w samym mieście) jest miejsce, które by się nadało na zrobienie "jarmarku" takiego sprzętu i też ponoć tanio da się wynająć, bo gospodarzowi słabo się wiedzie i chętnie dorobi.
[Ronino] Przybycie...
Działki w Nowym Brzegu ruszą, na narracyjnej podstawie tego planu. Wstępne założenie jest takie, że Zamurze będzie mało prestiżową dzielnicą, w której będzie się zaczynać po rejestracji w systemie.Ronon Dex pisze: ↑15 gru 2020, 6:52Bez przesady... pociągniemy coś i w stolicy. Już dzisiaj przy porannej kawie rozglądałem się za jakimś miejscem, które da się wynająć na działalność handlu demobilem i pojazdami terenowymi. Chyba coś znalazłem na peryferiach miasta... po południu tam pojadę i obejrzę obiekt (ponoć tanio można wynająć) […]
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
[Ronino] Przybycie...
No to sobie na razie narracyjnie wynajmę, a po rozwoju systemu wystąpię o "przydział", albo przeniosę w nowe miejsce - zobaczymy, bo wynajem mogę potraktować tymczasowo (to zresztą taki obiekt, który szału nie robi, ale na początek powinien się sprawdzić), a z czasem sobie coś wybudować itp.Helwetyk Romański pisze: ↑15 gru 2020, 9:48Działki w Nowym Brzegu ruszą, na narracyjnej podstawie tego planu. Wstępne założenie jest takie, że Zamurze będzie mało prestiżową dzielnicą, w której będzie się zaczynać po rejestracji w systemie.