W takim wypadku nie odpowiem, bo nie wiem. Natomiast zgaduję, że szansa jest ekstremalnie niska - powtórki z DJS2 są plikami wideo, a w nich rejestruje się skocznia, nazwa gracza, wiatr (losowy i zmienny w trakcie lotu), odległość (mierzona do centymetra), noty sędziów, pogoda (może padać śnieg) i pewnie coś jeszcze. Więc raczej jesteśmy bezpieczni.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 19:35Nie wiem, jak to ująć innymi słowami. Nie można wgrać do Kustosza dwóch identycznych plików. Nie wiem, czy istnieje ryzyko tego, że dwoje uczestników, mając te same wyniki (wiem, że jest to możliwe), będzie miało identyczne co do bajta pliki powtórek. Czy są w nich zaszyte, na przykład, personalia skoczków, czy niekoniecznie?Oswald Baskerville pisze: ↑22 sie 2023, 19:29Potrzebuję szerszego kontekstu, by móc odpowiedzieć.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 19:07[…] czy jest możliwe, że dwa pliki, różnych uczestników, ale z tymi samymi wynikami, będą i d e n t y c z n e ? Kustosz sprawdza unikalność pliku i byłoby niefortunnie, gdyby ktoś się odbił od blokady.
Kustosz — zbiory Pollinu
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
Czyli spokojnie czekamy na fakap. 🤞🏻Oswald Baskerville pisze: ↑22 sie 2023, 19:43W takim wypadku nie odpowiem, bo nie wiem. Natomiast zgaduję, że szansa jest ekstremalnie niska - powtórki z DJS2 są plikami wideo, a w nich rejestruje się skocznia, nazwa gracza, wiatr (losowy i zmienny w trakcie lotu), odległość (mierzona do centymetra), noty sędziów, pogoda (może padać śnieg) i pewnie coś jeszcze. Więc raczej jesteśmy bezpieczni.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 19:35Nie wiem, jak to ująć innymi słowami. Nie można wgrać do Kustosza dwóch identycznych plików. Nie wiem, czy istnieje ryzyko tego, że dwoje uczestników, mając te same wyniki (wiem, że jest to możliwe), będzie miało identyczne co do bajta pliki powtórek. Czy są w nich zaszyte, na przykład, personalia skoczków, czy niekoniecznie?Oswald Baskerville pisze: ↑22 sie 2023, 19:29Potrzebuję szerszego kontekstu, by móc odpowiedzieć.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 19:07[…] czy jest możliwe, że dwa pliki, różnych uczestników, ale z tymi samymi wynikami, będą i d e n t y c z n e ? Kustosz sprawdza unikalność pliku i byłoby niefortunnie, gdyby ktoś się odbił od blokady.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
Zrobi się zawody testowe na skoczni, która ma najwyższy potencjał remisowy. I tak myslę, że szansa na dwa identyczne pliki niższa niż na wygraną w MikroJackpot.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 19:44Czyli spokojnie czekamy na fakap. 🤞🏻Oswald Baskerville pisze: ↑22 sie 2023, 19:43W takim wypadku nie odpowiem, bo nie wiem. Natomiast zgaduję, że szansa jest ekstremalnie niska - powtórki z DJS2 są plikami wideo, a w nich rejestruje się skocznia, nazwa gracza, wiatr (losowy i zmienny w trakcie lotu), odległość (mierzona do centymetra), noty sędziów, pogoda (może padać śnieg) i pewnie coś jeszcze. Więc raczej jesteśmy bezpieczni.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 19:35Nie wiem, jak to ująć innymi słowami. Nie można wgrać do Kustosza dwóch identycznych plików. Nie wiem, czy istnieje ryzyko tego, że dwoje uczestników, mając te same wyniki (wiem, że jest to możliwe), będzie miało identyczne co do bajta pliki powtórek. Czy są w nich zaszyte, na przykład, personalia skoczków, czy niekoniecznie?Oswald Baskerville pisze: ↑22 sie 2023, 19:29Potrzebuję szerszego kontekstu, by móc odpowiedzieć.Helwetyk Romański pisze: ↑22 sie 2023, 19:07[…] czy jest możliwe, że dwa pliki, różnych uczestników, ale z tymi samymi wynikami, będą i d e n t y c z n e ? Kustosz sprawdza unikalność pliku i byłoby niefortunnie, gdyby ktoś się odbił od blokady.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
Uprzejmie informuję, że wdrożyłem w Kustoszu tzw. leniwe ładowanie. Powinien działać zauważalnie szybciej. Proszę o zgłaszanie wszelkich błędów. Pozdrawiam serdecznie @Andrzej Fryderyk i @Heinz-Werner Grüner oraz dziękuję za motywację!
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Kustosz — zbiory Pollinu
Serdecznie dziękuje. Kiedyś wezmę się za burdel w Kustoszu i to posprzątam, ale jakoś za dużo tego nakustoszowałem...Helwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 23:13Uprzejmie informuję, że wdrożyłem w Kustoszu tzw. leniwe ładowanie. Powinien działać zauważalnie szybciej. Proszę o zgłaszanie wszelkich błędów. Pozdrawiam serdecznie @Andrzej Fryderyk i @Heinz-Werner Grüner oraz dziękuję za motywację!
Kustosz — zbiory Pollinu
Bardzo słusznie! (Jedno i drugie).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 wrz 2023, 21:28Serdecznie dziękuje. Kiedyś wezmę się za burdel w Kustoszu i to posprzątam, ale jakoś za dużo tego nakustoszowałem...Helwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 23:13Uprzejmie informuję, że wdrożyłem w Kustoszu tzw. leniwe ładowanie. Powinien działać zauważalnie szybciej. Proszę o zgłaszanie wszelkich błędów. Pozdrawiam serdecznie @Andrzej Fryderyk i @Heinz-Werner Grüner oraz dziękuję za motywację!
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
Mam propozycję dot. Kustosza: przydałaby się wyszukiwarka plików (chociaż po formacie, np. mp3). Przeklikiwanie się przez kilkanaście przestrzeni jest uciążliwe.
Kustosz — zbiory Pollinu
Sama wyszukiwarka powinna być dość trywialna do wdrożenia. Czy za ciosem chcemy tego, aby nazwy plików były publicznie znane, a ty samym można było wyszukiwać także po nich?Orjon Surma pisze: ↑26 sie 2024, 23:36Mam propozycję dot. Kustosza: przydałaby się wyszukiwarka plików (chociaż po formacie, np. mp3). Przeklikiwanie się przez kilkanaście przestrzeni jest uciążliwe.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
A to nie jest tak, że jest opcja "ustaw plik jako niepubliczny", która ustawia prywatność pliku?Helwetyk Romański pisze: ↑27 sie 2024, 0:26Sama wyszukiwarka powinna być dość trywialna do wdrożenia. Czy za ciosem chcemy tego, aby nazwy plików były publicznie znane, a ty samym można było wyszukiwać także po nich?Orjon Surma pisze: ↑26 sie 2024, 23:36Mam propozycję dot. Kustosza: przydałaby się wyszukiwarka plików (chociaż po formacie, np. mp3). Przeklikiwanie się przez kilkanaście przestrzeni jest uciążliwe.