A mógłby Najczcigodniejszy zmienić na chwilę opcję orphanControl z powrotem na 1? 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑21 wrz 2023, 21:23Wchodzi w nawyk równie mocno, co 0133, 0132, 0148, 0150 i 0151. Pozdrawiam! 🤣Apolinary Montserrat pisze: ↑21 wrz 2023, 21:04Muszę zapamiętać, bo to OCD mnie wykończy kiedyś... 😄
Testy techniczne
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Testy techniczne
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Testy techniczne
Nie wiem, o co chodzi, ale — zrobione…Apolinary Montserrat pisze: ↑22 wrz 2023, 17:33A mógłby Najczcigodniejszy zmienić na chwilę opcję orphanControl z powrotem na 1? 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑21 wrz 2023, 21:23Wchodzi w nawyk równie mocno, co 0133, 0132, 0148, 0150 i 0151. Pozdrawiam! 🤣Apolinary Montserrat pisze: ↑21 wrz 2023, 21:04Muszę zapamiętać, bo to OCD mnie wykończy kiedyś... 😄
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Testy techniczne
Dziękuję. Zrobiłem mały test na nocie naukowej z ustawieniami: 3 i 1. Z tym drugim ustawieniem zdecydowanie lepiej - jeśli nie byłoby głosów sprzeciwu to niech to 1 już zostanie, a ja się z tym światłem ogarnę jakoś... 😁Helwetyk Romański pisze: ↑22 wrz 2023, 18:20Nie wiem, o co chodzi, ale — zrobione…Apolinary Montserrat pisze: ↑22 wrz 2023, 17:33A mógłby Najczcigodniejszy zmienić na chwilę opcję orphanControl z powrotem na 1? 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑21 wrz 2023, 21:23Wchodzi w nawyk równie mocno, co 0133, 0132, 0148, 0150 i 0151. Pozdrawiam! 🤣Apolinary Montserrat pisze: ↑21 wrz 2023, 21:04Muszę zapamiętać, bo to OCD mnie wykończy kiedyś... 😄
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
Testy techniczne
Przeraża mnie fakt, że d o s k o n a l e to rozumiem. 🤣Apolinary Montserrat pisze: ↑22 wrz 2023, 18:46Dziękuję. Zrobiłem mały test na nocie naukowej z ustawieniami: 3 i 1. Z tym drugim ustawieniem zdecydowanie lepiej - jeśli nie byłoby głosów sprzeciwu to niech to 1 już zostanie, a ja się z tym światłem ogarnę jakoś... 😁Helwetyk Romański pisze: ↑22 wrz 2023, 18:20Nie wiem, o co chodzi, ale — zrobione…Apolinary Montserrat pisze: ↑22 wrz 2023, 17:33A mógłby Najczcigodniejszy zmienić na chwilę opcję orphanControl z powrotem na 1? 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑21 wrz 2023, 21:23Wchodzi w nawyk równie mocno, co 0133, 0132, 0148, 0150 i 0151. Pozdrawiam! 🤣Apolinary Montserrat pisze: ↑21 wrz 2023, 21:04Muszę zapamiętać, bo to OCD mnie wykończy kiedyś... 😄
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
Testy techniczne
Stanąłem dzisiaj przed wstawieniem filmiku z YouTube... może pora na coś takiego? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/
Testy techniczne
My to nawet mamy zainstalowane, tylko wyłączone dla YouTube’a z powodu „gryzie się z obecnym kodem”.Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 20:50Stanąłem dzisiaj przed wstawieniem filmiku z YouTube... może pora na coś takiego? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Testy techniczne
W jaki to sposób? Też dodaje tagi youtube? Chyba nie? Wszystko leci przez media?Helwetyk Romański pisze: ↑06 paź 2023, 20:55My to nawet mamy zainstalowane, tylko wyłączone dla YouTube’a z powodu „gryzie się z obecnym kodem”.Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 20:50Stanąłem dzisiaj przed wstawieniem filmiku z YouTube... może pora na coś takiego? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/
Testy techniczne
Można osadzać YouTube, ale nie możemy tego włączyć tak, o z powodu kolizji z obecnym BBCodem, który można wyłączyć, ale kosztem filmów osadzonych w starszych wiadomościach. Wydaje mi się, że to jest do przeżycia, ale podaję powód, dla którego ta wtyczka dla YouTube’a (i tylko YouTube’a) jest obecnie wyłączona. (Włączyliśmy ją, o ile pamięć nie zawodzi, a może, na potrzeby osadzania Twittera czy innych social mediów).Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 21:02W jaki to sposób? Też dodaje tagi youtube? Chyba nie? Wszystko leci przez media?Helwetyk Romański pisze: ↑06 paź 2023, 20:55My to nawet mamy zainstalowane, tylko wyłączone dla YouTube’a z powodu „gryzie się z obecnym kodem”.Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 20:50Stanąłem dzisiaj przed wstawieniem filmiku z YouTube... może pora na coś takiego? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Testy techniczne
Tak.Helwetyk Romański pisze: ↑06 paź 2023, 21:04Można osadzać YouTube, ale nie możemy tego włączyć tak, o z powodu kolizji z obecnym BBCodem, który można wyłączyć, ale kosztem filmów osadzonych w starszych wiadomościach. Wydaje mi się, że to jest do przeżycia, ale podaję powód, dla którego ta wtyczka dla YouTube’a (i tylko YouTube’a) jest obecnie wyłączona. (Włączyliśmy ją, o ile pamięć nie zawodzi, a może, na potrzeby osadzania Twittera czy innych social mediów).Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 21:02W jaki to sposób? Też dodaje tagi youtube? Chyba nie? Wszystko leci przez media?Helwetyk Romański pisze: ↑06 paź 2023, 20:55My to nawet mamy zainstalowane, tylko wyłączone dla YouTube’a z powodu „gryzie się z obecnym kodem”.Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 20:50Stanąłem dzisiaj przed wstawieniem filmiku z YouTube... może pora na coś takiego? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/
Testy techniczne
Chyba dla Twittera już nie działa :/Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 20:50Stanąłem dzisiaj przed wstawieniem filmiku z YouTube... może pora na coś takiego? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/
Testy techniczne
Damiano Windsachen pisze: ↑06 paź 2023, 21:58Chyba dla Twittera już nie działa :/Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2023, 20:50Stanąłem dzisiaj przed wstawieniem filmiku z YouTube... może pora na coś takiego? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ediaembed/