Skoro i tak już dzisiaj naprawiałem BBCode i gorzej nie będzie… to proszę o odsyłacz do wypowiedzi, gdzie byłoby to wskazane. Niczego nie obiecując, przyjrzę się.Apolinary Montserrat pisze: ↑19 lut 2024, 16:20Najczcigodniejszy @Helwetyk Romański, ale takie vertical-align: middle w nagłówkach tabeli to, aż się prosi... 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑29 sie 2023, 23:50Szczerze pisząc, nie szukałem — tutaj skupialiśmy się na konkretnym rozwiązaniu dla tabel (o dziwo, nie było łatwo znaleźć). Jeżeli się jakiś znajdzie, można przetestować. Byleby tylko dało się go używać na komórkach…
Testy techniczne
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Testy techniczne
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Testy techniczne
Chyba chodziło o to. 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2024, 20:02Skoro i tak już dzisiaj naprawiałem BBCode i gorzej nie będzie… to proszę o odsyłacz do wypowiedzi, gdzie byłoby to wskazane. Niczego nie obiecując, przyjrzę się.Apolinary Montserrat pisze: ↑19 lut 2024, 16:20Najczcigodniejszy @Helwetyk Romański, ale takie vertical-align: middle w nagłówkach tabeli to, aż się prosi... 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑29 sie 2023, 23:50Szczerze pisząc, nie szukałem — tutaj skupialiśmy się na konkretnym rozwiązaniu dla tabel (o dziwo, nie było łatwo znaleźć). Jeżeli się jakiś znajdzie, można przetestować. Byleby tylko dało się go używać na komórkach…
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
Testy techniczne
Tego znacznika się nie wyklepie. Mogę zaproponować znacznik szpalta-c, gdzie — to już notatka dla mnie — na sztywno się wrzuci display: flex; align-items: center;. (Na telefonach będzie źle, czyli bez zmian 😜).Apolinary Montserrat pisze: ↑16 paź 2024, 16:54Chyba chodziło o to. 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2024, 20:02Skoro i tak już dzisiaj naprawiałem BBCode i gorzej nie będzie… to proszę o odsyłacz do wypowiedzi, gdzie byłoby to wskazane. Niczego nie obiecując, przyjrzę się.Apolinary Montserrat pisze: ↑19 lut 2024, 16:20Najczcigodniejszy @Helwetyk Romański, ale takie vertical-align: middle w nagłówkach tabeli to, aż się prosi... 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑29 sie 2023, 23:50Szczerze pisząc, nie szukałem — tutaj skupialiśmy się na konkretnym rozwiązaniu dla tabel (o dziwo, nie było łatwo znaleźć). Jeżeli się jakiś znajdzie, można przetestować. Byleby tylko dało się go używać na komórkach…
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Testy techniczne
Można dodać - potestuję, może do GL się przyda. 😁Helwetyk Romański pisze: ↑16 paź 2024, 17:10Tego znacznika się nie wyklepie. Mogę zaproponować znacznik szpalta-c, gdzie — to już notatka dla mnie — na sztywno się wrzuci display: flex; align-items: center;. (Na telefonach będzie źle, czyli bez zmian 😜).Apolinary Montserrat pisze: ↑16 paź 2024, 16:54Chyba chodziło o to. 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2024, 20:02Skoro i tak już dzisiaj naprawiałem BBCode i gorzej nie będzie… to proszę o odsyłacz do wypowiedzi, gdzie byłoby to wskazane. Niczego nie obiecując, przyjrzę się.Apolinary Montserrat pisze: ↑19 lut 2024, 16:20Najczcigodniejszy @Helwetyk Romański, ale takie vertical-align: middle w nagłówkach tabeli to, aż się prosi... 🤐Helwetyk Romański pisze: ↑29 sie 2023, 23:50
Szczerze pisząc, nie szukałem — tutaj skupialiśmy się na konkretnym rozwiązaniu dla tabel (o dziwo, nie było łatwo znaleźć). Jeżeli się jakiś znajdzie, można przetestować. Byleby tylko dało się go używać na komórkach…
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
Testy techniczne
Wrzucone na próbę. (Zamieniłem na pałę wszystkie szpalty na szpalty-c, chyba działa…).Apolinary Montserrat pisze: ↑16 paź 2024, 17:14Można dodać - potestuję, może do GL się przyda. 😁Helwetyk Romański pisze: ↑16 paź 2024, 17:10Tego znacznika się nie wyklepie. Mogę zaproponować znacznik szpalta-c, gdzie — to już notatka dla mnie — na sztywno się wrzuci display: flex; align-items: center;. (Na telefonach będzie źle, czyli bez zmian 😜).Apolinary Montserrat pisze: ↑16 paź 2024, 16:54Chyba chodziło o to. 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2024, 20:02Skoro i tak już dzisiaj naprawiałem BBCode i gorzej nie będzie… to proszę o odsyłacz do wypowiedzi, gdzie byłoby to wskazane. Niczego nie obiecując, przyjrzę się.Apolinary Montserrat pisze: ↑19 lut 2024, 16:20Najczcigodniejszy @Helwetyk Romański, ale takie vertical-align: middle w nagłówkach tabeli to, aż się prosi... 🤐
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Testy techniczne
a co może oznaczać ta literka "c"? Czyżby cudowny?Helwetyk Romański pisze: ↑16 paź 2024, 22:27Wrzucone na próbę. (Zamieniłem na pałę wszystkie szpalty na szpalty-c, chyba działa…).Apolinary Montserrat pisze: ↑16 paź 2024, 17:14Można dodać - potestuję, może do GL się przyda. 😁Helwetyk Romański pisze: ↑16 paź 2024, 17:10Tego znacznika się nie wyklepie. Mogę zaproponować znacznik szpalta-c, gdzie — to już notatka dla mnie — na sztywno się wrzuci display: flex; align-items: center;. (Na telefonach będzie źle, czyli bez zmian 😜).Apolinary Montserrat pisze: ↑16 paź 2024, 16:54Chyba chodziło o to. 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2024, 20:02
Skoro i tak już dzisiaj naprawiałem BBCode i gorzej nie będzie… to proszę o odsyłacz do wypowiedzi, gdzie byłoby to wskazane. Niczego nie obiecując, przyjrzę się.
Testy techniczne
Dałbym „ś”, ale nie chciałem ryzykować tego, że silnik zgłupieje…
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH