✔️ Tablice rejestracyjne
Opiekun: Ignats ik Ruth
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Tablice rejestracyjne
Czy jako obywatel, ale jednak honorowy mam prawo głosu?
Nie? I tak sie wypowiem. Takie "akcesoria" jak tablice rej. to jednak winny być, nawet w formie wirtualnej widoczne i kształt liter (tak mi się wydaje) w państwie odgrywającym współczesność powinien, w mojej ocenie być jednoznaczny.
W wersji nr 1 mamy znak "I", który niejasno określa czy to "l" czy "i", czy "|" czy" I czy "L". Wiem, że skrótowo, ale wiem, że inteligentne myślenie leockie zrozumie.
Nie? I tak sie wypowiem. Takie "akcesoria" jak tablice rej. to jednak winny być, nawet w formie wirtualnej widoczne i kształt liter (tak mi się wydaje) w państwie odgrywającym współczesność powinien, w mojej ocenie być jednoznaczny.
W wersji nr 1 mamy znak "I", który niejasno określa czy to "l" czy "i", czy "|" czy" I czy "L". Wiem, że skrótowo, ale wiem, że inteligentne myślenie leockie zrozumie.
Tablice rejestracyjne
Prześwietny Senacie, jeśli nie utraciłem prawa do głosowania, to oddaje głos na Propozycję 2.
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
Tablice rejestracyjne
Prześwietny Senacie,
głosuję za propozycją pierwszą.
głosuję za propozycją pierwszą.
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
Tablice rejestracyjne
Nie mam wyjścia (bo choć to dawno było to propozycja 1 zdaje się, że wyszła ode mnie, choć sama koncepcja już niekoniecznie) i robię to samo - wstrzymuję się.Franklin Garamond pisze: ↑17 paź 2023, 20:39...jako autor jednej z propozycji, WSTRZYMUJĘ SIĘ od głosu.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Tablice rejestracyjne
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 paź 2023, 23:46Czy jako obywatel, ale jednak honorowy mam prawo głosu?
Wszyscy @Obywatele, w tym honorowi, mają prawo głosu.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑17 paź 2023, 23:59Prześwietny Senacie, jeśli nie utraciłem prawa do głosowania, to oddaje głos na Propozycję 2.
Co w tym kontekście ciekawe, to akurat najzupełniej realny, brytyjski font tablic rejestracyjnych. Zapewne na wyspach schemat numeracji jest taki, że nie sposób się pomylić. W przypadku leockiego, zresztą, też — na prawo od herbu znajdują się wyłącznie cyfry.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 paź 2023, 23:46W wersji nr 1 mamy znak "I", który niejasno określa czy to "l" czy "i", czy "|" czy" I czy "L". Wiem, że skrótowo, ale wiem, że inteligentne myślenie leockie zrozumie.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Tablice rejestracyjne
Oba projekty piękne, a swój głos oddaję na nr 2.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Tablice rejestracyjne
A to ciekawostka. Byłem święcie przekonany, że to raczej czcionka wykorzystywana w przeszłości, a nie obecnie. Mnie w kazdym razie sama czcionka podoba się strasznie, a jak przyjęto zasady występowania wyłącznie cyfr, to chyba skuszę się na oddanie głosu na nr 1.Helwetyk Romański pisze: ↑18 paź 2023, 9:22Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 paź 2023, 23:46Czy jako obywatel, ale jednak honorowy mam prawo głosu?Wszyscy @Obywatele, w tym honorowi, mają prawo głosu.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑17 paź 2023, 23:59Prześwietny Senacie, jeśli nie utraciłem prawa do głosowania, to oddaje głos na Propozycję 2.
Co w tym kontekście ciekawe, to akurat najzupełniej realny, brytyjski font tablic rejestracyjnych. Zapewne na wyspach schemat numeracji jest taki, że nie sposób się pomylić. W przypadku leockiego, zresztą, też — na prawo od herbu znajdują się wyłącznie cyfry.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 paź 2023, 23:46W wersji nr 1 mamy znak "I", który niejasno określa czy to "l" czy "i", czy "|" czy" I czy "L". Wiem, że skrótowo, ale wiem, że inteligentne myślenie leockie zrozumie.
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel