Taki tam proof of concept przy użyciu jQuery i Local Storage: https://nowiny.stempel.org.pl/. (Można przeciągać nagłówki z nazwami krajów). Zapewne do przepisania na wersję bez jQuery przez kogoś, kto nie nienawidzi JavaScriptu, a stąd już prosta droga do zapisywania oraz odczytywania żądanej kolejności z serwera.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 20:54Technicznie jest to możliwe, jednak brak siły rąk ludzkich i łaski Matki Prokrastynacji.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lis 2023, 20:18A to wiadomo, ale ja się raczej pytam czy to w ogóle jest możliwe?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 20:13#jutro, to bardzo odpowiedni termin :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lis 2023, 19:20To jeszcze ja coś zapytam. Jak wiemy teraz mikronacje w Nowinach są alfabetycznie. A czy dało by się ustawiać po swojemu? Choćby takim "prostym" -catch, move and drop ?
[Nowiny] Skrypt integracyjny
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Nowiny ▪ ostatnie wątki na forach Pollinu
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Dodałem touch punch do obsługi telefonów. 🫰🏻Helwetyk Romański pisze: ↑20 lis 2023, 0:33Taki tam proof of concept przy użyciu jQuery i Local Storage: https://nowiny.stempel.org.pl/. (Można przeciągać nagłówki z nazwami krajów). Zapewne do przepisania na wersję bez jQuery przez kogoś, kto nie nienawidzi JavaScriptu, a stąd już prosta droga do zapisywania oraz odczytywania żądanej kolejności z serwera.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 20:54Technicznie jest to możliwe, jednak brak siły rąk ludzkich i łaski Matki Prokrastynacji.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lis 2023, 20:18A to wiadomo, ale ja się raczej pytam czy to w ogóle jest możliwe?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 20:13#jutro, to bardzo odpowiedni termin :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lis 2023, 19:20To jeszcze ja coś zapytam. Jak wiemy teraz mikronacje w Nowinach są alfabetycznie. A czy dało by się ustawiać po swojemu? Choćby takim "prostym" -catch, move and drop ?
Serdecznie pozdrawiam na odcinku realizacji planu nieruszania Nowin do końca roku! 😂Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 lis 2023, 7:15Dodałem touch punch do obsługi telefonów. 🫰🏻Taki tam proof of concept przy użyciu jQuery i Local Storage: https://nowiny.stempel.org.pl/. (Można przeciągać nagłówki z nazwami krajów). Zapewne do przepisania na wersję bez jQuery przez kogoś, kto nie nienawidzi JavaScriptu, a stąd już prosta droga do zapisywania oraz odczytywania żądanej kolejności z serwera.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Artur Kardacz • Stempel
- Przybysz
A ja się zastanawiałem, dlaczego to tak ucieka mi pod palcem.Helwetyk Romański pisze: ↑20 lis 2023, 0:33Taki tam proof of concept przy użyciu jQuery i Local Storage: https://nowiny.stempel.org.pl/. (Można przeciągać nagłówki z nazwami krajów). Zapewne do przepisania na wersję bez jQuery przez kogoś, kto nie nienawidzi JavaScriptu, a stąd już prosta droga do zapisywania oraz odczytywania żądanej kolejności z serwera.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 20:54Technicznie jest to możliwe, jednak brak siły rąk ludzkich i łaski Matki Prokrastynacji.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lis 2023, 20:18A to wiadomo, ale ja się raczej pytam czy to w ogóle jest możliwe?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑19 lis 2023, 20:13#jutro, to bardzo odpowiedni termin :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lis 2023, 19:20To jeszcze ja coś zapytam. Jak wiemy teraz mikronacje w Nowinach są alfabetycznie. A czy dało by się ustawiać po swojemu? Choćby takim "prostym" -catch, move and drop ?
- Franklin Garamond • Stempel
No to powinno być tylko w trybie edycji przesuwalne 😅 A, i kalendarz i banerek nie są macalne 😔
Proof of concept w ramach wściekłego ataku nocnej prokrastynacji. Ale: zmieniam obszar przesuwania na flagę i dodaję do niej odpowiedni kursor.Franklin Garamond pisze: ↑20 lis 2023, 11:10No to powinno być tylko w trybie edycji przesuwalne 😅 A, i kalendarz i banerek nie są macalne 😔
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Świetnie mi idzie 🔥 to może od dzisiaj zacznę 🏁Helwetyk Romański pisze: ↑20 lis 2023, 9:44Serdecznie pozdrawiam na odcinku realizacji planu nieruszania Nowin do końca roku! 😂Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑20 lis 2023, 7:15Dodałem touch punch do obsługi telefonów. 🫰🏻Taki tam proof of concept przy użyciu jQuery i Local Storage: https://nowiny.stempel.org.pl/. (Można przeciągać nagłówki z nazwami krajów). Zapewne do przepisania na wersję bez jQuery przez kogoś, kto nie nienawidzi JavaScriptu, a stąd już prosta droga do zapisywania oraz odczytywania żądanej kolejności z serwera.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Słodka Prokrastynacjo w morelach! Aż chyba zacznę używać Nowin. :OSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑22 paź 2023, 19:00Przy pomocy @Anastazji, testowo został wprowadzony system "powiadomień globalnych". Aktualnie skrypt pobiera informacje o powiadomieniach z Voxlandu i ZKRR.
Nadal czekam na odpowiedź @Helwetyka.
Polecam. @Sheldon Anszlus Lovelace do… rzucił do pieca.Ignats ik Ruth pisze: ↑26 lis 2023, 21:29Słodka Prokrastynacjo w morelach! Aż chyba zacznę używać Nowin. :OSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑22 paź 2023, 19:00Przy pomocy @Anastazji, testowo został wprowadzony system "powiadomień globalnych". Aktualnie skrypt pobiera informacje o powiadomieniach z Voxlandu i ZKRR.
Nadal czekam na odpowiedź @Helwetyka.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
I jedna MP. Jak w Rzymie, tylko na odwrót.
Czym jest MUK?
@Helwetyk Romański tak nazwał te powiadomienia w Nowinach i tak zostało.