Apolinary Montserrat pisze: ↑27 paź 2022, 17:30
Anastasia Windsachen pisze: ↑27 paź 2022, 17:18
Ale bym taką kartę przytuliła w jakimś bbcodzie albo generatorku, jak było przy Szpitalu w Srebrnym Rogu <3 Oznaczę @Helwetyk Romański by miał z tyłu głowy, że się mogę przypałętać...
Znamienita, to taka wstępna wersja, wrzucona na szybko. Docelowo chciałbym taki plik papierów przekazać do Waszej opinii, może trzeba będzie dodać coś albo usunąć. 🙂
Na pewno podoba mi się zawartość tej karty. Opakowanie - chyba bym poszła w coś nowoczesnego, ale kompletnie nie widzę stylu, który by mi pasował... Jeszcze mnie kolejki do lekarzy tak często nie uświadczają bym wiedziała, co i jak wygląda. Ale gdybym mogła przekazać wizję, która coś siedzi - strona przednia i tylna teczki, wygląd właśnie taki teczkowy, ten charakterystyczny papier itd. W środku ładne, białe kartki z marginesem u góry, w którym jest logo, adres, fax i nr telefoniczny do szpitala. Treść zostawiam już do wyboru do koloru.
Swoją drogą to byłoby tak dobre urozmaicenie naszej procedury powołania... zgłoszenie się na nie, tam skierowania na badania... może jakaś strona pod to? Nie wiem, nie wiem... snuję wizję bo został mi smak narobiony 😄