Zrzeczenie

Dział urzędowy Palatynatu Leocji
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Benjamin • Stempel

Zrzeczenie

Post autor: Benjamin »

Ja, Benjamin Rockwell, urodzony 25 kwietnia 2019 r. w Vienbien, niniejszym w pełni świadomy swoich praw i obowiązków
Zrzekam się obywatelstwa Leocji
ze skutkiem natychmiastowym.

Jednocześnie, chciałbym z tego miejsca przeprosić mojego ojca, Piotra Romanowa. Za to, że nie jestem taki jak Ty, taki jakbyś chciał żebym był. Za to, że kolejny raz Cię zawiodłem.

* * * * *

Jeg, Benjamin Rockwell, født 25. april 2019 i Vienbien, er hermed fuldt ud klar over mine rettigheder og forpligtelser
Jeg giver afkald på Leocia statsborgerskab
med øjeblikkelig virkning.

Samtidig vil jeg gerne undskylde til min far, Piotr Romanov, fra dette sted. For ikke at være som dig, ligesom du vil have mig til at være. For endnu en gang at svigte dig.
Benjamin Robingren
Obrazek Obrazek
Obrazek
To ten typ od wszystkich stanowisk, co Fatima się z niego śmieje.
ALFRED FABIAN VON HOHENBURG TEHEN-DŻEK
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen • Stempel
Generalissima Palatynatu Leocji

Zrzeczenie

Post autor: Anastasia Windsachen »

Benji pisze: ↑
03 lip 2022, 22:46
Ja, Benjamin Rockwell, urodzony 25 kwietnia 2019 r. w Vienbien, niniejszym w pełni świadomy swoich praw i obowiązków
Zrzekam się obywatelstwa Leocji
ze skutkiem natychmiastowym.

Jednocześnie, chciałbym z tego miejsca przeprosić mojego ojca, Piotra Romanowa. Za to, że nie jestem taki jak Ty, taki jakbyś chciał żebym był. Za to, że kolejny raz Cię zawiodłem.

* * * * *

Jeg, Benjamin Rockwell, født 25. april 2019 i Vienbien, er hermed fuldt ud klar over mine rettigheder og forpligtelser
Jeg giver afkald på Leocia statsborgerskab
med øjeblikkelig virkning.

Samtidig vil jeg gerne undskylde til min far, Piotr Romanov, fra dette sted. For ikke at være som dig, ligesom du vil have mig til at være. For endnu en gang at svigte dig.
Pytanie z GPL - czy dalej służysz, czy nie? Ponieważ można bez obywatelstwa.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
No bo co ludzie powiedzom!?

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Franklin Garamond • Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Zrzeczenie

Post autor: Franklin Garamond »

Pozbawiono.
viewtopic.php?p=29237#p29237
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) Franklin Garamond
Namiestnik Palatynatu Leocji
ODPOWIEDZ

Wróć do „Palatium Namiestników”