Wtedy nawet zapasy z kosmicznej Żabki nie wystarczą. ;)Rumburak Jokerman pisze: ↑07 sty 2026, 20:42Nie mówi hop, bo się okaże jeszcze, że za dwa odcinki dołączy stado neandertalczyków z Wandystanu i wyżłopią wszystkoHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sty 2026, 20:35Drugi nie potrzebuje wiele, więc można oszukiwać, że mu polałem
KAC POLLIN 01 [RimWorld]
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
KAC POLLIN 01 [RimWorld]
- Piotr Romanow • Stempel
Re: KAC POLLIN 01 [RimWorld]
Jest i moja Dobranocka. Jakbym chciał pojechać na zjazd, a za każdym razem mi coś wypada…
Może pora przestać pić to będę miał jak dojechać i odjechać tego samego dnia w razie potrzeb służbowych. 🫣
Może pora przestać pić to będę miał jak dojechać i odjechać tego samego dnia w razie potrzeb służbowych. 🫣
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
Spokojnie, jak zadbam o dostawy tytoniu dla Rumuńskiego, może jakiś browar się ogarnieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sty 2026, 20:47Wtedy nawet zapasy z kosmicznej Żabki nie wystarczą. ;)
Byłem na jednym, nie polecam. Od 13 lat wiszę dychę HelwetykowiPiotr Romanow pisze: ↑07 sty 2026, 21:48Jakbym chciał pojechać na zjazd, a za każdym razem mi coś wypada…
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ale wiesz, że on to indeksuje inflacją? xDRumburak Jokerman pisze: ↑07 sty 2026, 22:04Byłem na jednym, nie polecam. Od 13 lat wiszę dychę Helwetykowi
- Obywatel
KAC POLLIN 01 [RimWorld]
I tak lepiej niż WIBORem :DFranklin Garamond pisze: ↑07 sty 2026, 22:13Ale wiesz, że on to indeksuje inflacją? xDRumburak Jokerman pisze: ↑07 sty 2026, 22:04Byłem na jednym, nie polecam. Od 13 lat wiszę dychę Helwetykowi
- Piotr Romanow • Stempel
KAC POLLIN 01 [RimWorld]
Jasna pogoda. Oddaj dychę Helwetykowi, bo jeszcze trochę i windykatora Ci wyśle. XDRumburak Jokerman pisze: ↑07 sty 2026, 22:04Byłem na jednym, nie polecam. Od 13 lat wiszę dychę Helwetykowi
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
KAC POLLIN 01 [RimWorld]
Gdybym pamiętał (a nie pamiętam), to by było 15,84 zł. 😜Franklin Garamond pisze: ↑07 sty 2026, 22:13Ale wiesz, że on to indeksuje inflacją? xDRumburak Jokerman pisze: ↑07 sty 2026, 22:04Byłem na jednym, nie polecam. Od 13 lat wiszę dychę Helwetykowi
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Obywatel
KAC POLLIN 01 [RimWorld]
Helwetyk Romański pisze: ↑08 sty 2026, 17:58Gdybym pamiętał (a nie pamiętam), to by było 15,84 zł. 😜Franklin Garamond pisze: ↑07 sty 2026, 22:13Ale wiesz, że on to indeksuje inflacją? xDRumburak Jokerman pisze: ↑07 sty 2026, 22:04Byłem na jednym, nie polecam. Od 13 lat wiszę dychę Helwetykowi