Instytut Kultury Osieckiej
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
W końcu tego pożałuję. Ale Bezimienna jest po prostu zbyt wspaniałym obrazem. Wybór mógł być tylko jeden.
Miałem to zrobić jutro, ale znając mnie bym zapomniał, więc...

(W zasadzie pewnie za liberty w KS to powinienem w KS się zgłosić, ale mi się nie chce. No i kurs Dukat-Palatyn jest bardziej obiecujący, więc trajharduję w Palatyny.)

(W zasadzie pewnie za liberty w KS to powinienem w KS się zgłosić, ale mi się nie chce. No i kurs Dukat-Palatyn jest bardziej obiecujący, więc trajharduję w Palatyny.)
Rywalizacja będzie ostra, strach myśleć o cenie jaką to osiągnie xDAnastasia Windsachen pisze: ↑24 lis 2022, 18:46Idealnie bo i przyda się jakieś obrazy (@Joahim von Ribertrop & @Krzysztof Windsor) do Voxlandu ściągnąć!
Piwski Sroczyński
Jasny gwint... xD. Już wbijamJoahim von Ribertrop pisze: ↑24 lis 2022, 21:18W końcu tego pożałuję. Ale Bezimienna jest po prostu zbyt wspaniałym obrazem. Wybór mógł być tylko jeden.
Piwski Sroczyński
- Przybysz
Myślę, że 100 000 Dukatów za Bezimienną to cena minimum jaką możemy założyć...piwski pisze: ↑24 lis 2022, 21:21Rywalizacja będzie ostra, strach myśleć o cenie jaką to osiągnie xDAnastasia Windsachen pisze: ↑24 lis 2022, 18:46Idealnie bo i przyda się jakieś obrazy (@Joahim von Ribertrop & @Krzysztof Windsor) do Voxlandu ściągnąć!
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Na razie jest wykorzystywany w jednym systemie, ale nie wiem, na ile to próby, a na ile faktyczne wdrożenie, więc więcej nie powiem. W kolejce czeka też lumeryjski bank @Piotr II Grzegorz; jesteśmy na dniach umówieni na przekazanie kluczy dostępowych.
Polecam. Kustosz działa wszędzie, także w Sarmacji.
T a k .Joahim von Ribertrop pisze: ↑24 lis 2022, 21:24Myślę, że 100 000 Dukatów za Bezimienną to cena minimum jaką możemy założyć...
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Przybysz
Zaczynam się bać że już odkryliście to co ja i zaoracie nam metę do cna, i to bez udziału Latającego Gówna (Kto Wie Ten Wie)...
A tak prezentuje się zasobność rachunków na obecną chwilę

Piwski Sroczyński
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Uspokoję Was — nie mam bladego pojęcia, o czym mówicie…Joahim von Ribertrop pisze: ↑24 lis 2022, 21:41Zaczynam się bać że już odkryliście to co ja i zaoracie nam metę do cna, i to bez udziału Latającego Gówna (Kto Wie Ten Wie)...
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Ten tekst pasuje idealnie zarówno do tej sytuacji oczywiście, jak i do rajdów 😄Ignats ik Ruth pisze: ↑24 lis 2022, 23:11Ja pitolę, a był człowiek dwie chwile pierwszy… Kiedy ten Gruener…? :D
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com