temat „Barwy lata”:
"Wschód"

temat dowolny:
"Bornfost w objęciach realiozy"

Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑13 sie 2022, 23:01do czwartku, 25 sierpnia, godziny 21.00 zgłaszamy je w niniejszym wątku
Ponoć w niektórych regionach Winkulii na każdy dzień tygodnia, poza sobotą i niedzielą (na oba te dni mówi się niedziela, bo się nie pracuje), mówi się wtorek, bo to ten drugi dzień względem dnia wolnego.Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑13 sie 2022, 23:01— zgłaszanie prac na forum do wtorku, 25 sierpnia, g. 21.00,

Wywal na zbity pysk! :DOswald Baskerville pisze: ↑24 sie 2022, 11:27Cholera, muszę spławić już tych importerów zegarków. Zaraz mi minie czas na zgłoszenia, a chciałem ładny tryptyk śródletni przedstawić.
Na spokojnie, i tak nie zdążę dzisiaj poprzycinać i poustawiać, a wyjeżdżam na weekend (wracam w niedzielne popołudnie)… Do dzieła! 🎨Oswald Baskerville pisze: ↑24 sie 2022, 11:27Cholera, muszę spławić już tych importerów zegarków. Zaraz mi minie czas na zgłoszenia, a chciałem ładny tryptyk śródletni przedstawić.
Przykłady przycięcia prac w regulaminowych rozmiarach (z tym, że poproszę w PNG): Standard nazywania plików: Kategoria/Imię i nazwisko autora — tytuł pracy.png.Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑26 sie 2022, 10:05W związku z powyższym i pozapowyższym przedłużamy terminy xD do końca poniedziałku, a Helwetyk niech mi powie, jak poprzycinać, to wyślę mu obrazki w zipie na maila 😄
Niech Wam Matka Prokrastynacja w czasie wolnym wynagrodzi <3Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑26 sie 2022, 10:05W związku z powyższym i pozapowyższym przedłużamy terminy xD do końca poniedziałku, a Helwetyk niech mi powie, jak poprzycinać, to wyślę mu obrazki w zipie na maila 😄