Tropikana Złote Piaski
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Tropikana Złote Piaski
Herr Zbyszko, domowe koszulki juz są! Natomiast, tak jak się spodziewałem, wyjazdowe nie. Za słaba jakość, ale jsk informowałem już jest zgłoszona prawidłowy standard.
- Obywatel honorowy
Tropikana Złote Piaski
A ja nie zauważyłem, że już o tym pisałeś. :)Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑19 lip 2021, 23:41Domowa wersja przeszla! Wyjazdowa za slaba jakosc, ja nawet nie zauwazylem haha :D
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Tropikana Złote Piaski
Mogłeś dać znać, że chcesz wrzucić, to bym zrobil w dobrej jakości ;)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 lip 2021, 7:47Herr Zbyszko, domowe koszulki juz są! Natomiast, tak jak się spodziewałem, wyjazdowe nie. Za słaba jakość, ale jsk informowałem już jest zgłoszona prawidłowy standard.
Btw, czy jest akcept @Zbyszko Gustolúpulo na zielony wyjazdowy? Bo chyba rozmawialiśmy o białym, ale ten zielony jest moim zdaniem zajebisty, a białych strojów już będzie sporo w lidze ;)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Obywatel honorowy
Tropikana Złote Piaski
Ogólnie "zielony" jest invertem, jakby co. ;)Oswald Baskerville pisze: ↑20 lip 2021, 9:34Mogłeś dać znać, że chcesz wrzucić, to bym zrobil w dobrej jakości ;)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 lip 2021, 7:47Herr Zbyszko, domowe koszulki juz są! Natomiast, tak jak się spodziewałem, wyjazdowe nie. Za słaba jakość, ale jsk informowałem już jest zgłoszona prawidłowy standard.
Btw, czy jest akcept @Zbyszko Gustolúpulo na zielony wyjazdowy? Bo chyba rozmawialiśmy o białym, ale ten zielony jest moim zdaniem zajebisty, a białych strojów już będzie sporo w lidze ;)
Zrobione dla beki, ale skoro poszło zgłoszonko. :)
Co do jakości... Trudno pisać o jakości jak plik nie może być wiekszy niż 20kb i wielkościowo 55x57 pixeli (szerokość 55 x wysokosc 57). :)
Natomiast druga opcja koszulek dla Was, jest już dostępna-przynajmniej widnieje w moich i mogę sobie wybrać...
Tropikana Złote Piaski
To że odwrócone, to się domyśliłem, ale to wyszlo super, sam bym nie wpadł na takie kolory pewnie :) A Zbyszka pytam tylko dla pewności, bo też mi się wydawało, że mu się zielone spodobały.
Jakby był problem z akceptancja koszulki w X11 i trzeba było coś kombinować, to zawsze łatwiej jest wyciągnąć dobrą jakość i zachować mały rozmiar używając mojego pliku otwartego ;) W ogóle nie wiedziałem, że można wrzucać koszulki, które nie są robione ręcznie na szablonie X11, super ze akceptują te moje po zmniejszeniu, będziemy korzystać :)
Jakby był problem z akceptancja koszulki w X11 i trzeba było coś kombinować, to zawsze łatwiej jest wyciągnąć dobrą jakość i zachować mały rozmiar używając mojego pliku otwartego ;) W ogóle nie wiedziałem, że można wrzucać koszulki, które nie są robione ręcznie na szablonie X11, super ze akceptują te moje po zmniejszeniu, będziemy korzystać :)

Tropikana Złote Piaski
Działając na mocy nadanych mi uprawnień moderatorskich, prowadzony drogą LE i otoczony łaską Matki Prokrastynajcji, dokonałem edycji tytułu wątku oraz postu go otwierającego. Racja stanu wymaga bowiem, aby literówki pleć.

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Tropikana Złote Piaski
Jakie były? 😮
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Tropikana Złote Piaski
Ogólny brak polskich znaków diakrytycznych. Trener @Zbyszko Gustolúpulo widać ma w telefonie ustawiony język tropikański ;)

- Obywatel honorowy
Tropikana Złote Piaski
"Tropikańczykiewicz" pełną gębą. ;)Oswald Baskerville pisze: ↑13 sty 2022, 10:32Ogólny brak polskich znaków diakrytycznych. Trener @Zbyszko Gustolúpulo widać ma w telefonie ustawiony język tropikański ;)
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Tropikana Złote Piaski
Dlaczego nie plewić, wypielić, a pleć?
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel