Jeden podstępny Baskerville się nie liczy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 cze 2022, 21:36Już ja znam tych podstępnych nowobrzeżan. ;)Franklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 10:49To jest podłe pomówienie. My się z trzecim miejscem pogodziliśmy. Z kolejną wygraną Diany w lidze nie jesteśmy w stanie. ZIELONKA MUSISZ!!!!!!!!!!!1111111111111jedenjedenjedenHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 cze 2022, 10:30Remis nam nic nie da, przy porazce mozemy wyladowac na trzecim miejscu w tabeli, na co licza w Nowym Brzegu.
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - sezon 5
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Podstępny? Czy ja wiem... Raczej jawny w swojej zrzędliwości.Franklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 22:10Jeden podstępny Baskerville się nie liczy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 cze 2022, 21:36Już ja znam tych podstępnych nowobrzeżan. ;)Franklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 10:49
To jest podłe pomówienie. My się z trzecim miejscem pogodziliśmy. Z kolejną wygraną Diany w lidze nie jesteśmy w stanie. ZIELONKA MUSISZ!!!!!!!!!!!1111111111111jedenjedenjeden
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Gdzieś padła propozycja leotyzacji nazw klubów. Mam już pewien pomysł, ale nie wiem czy jest wystarczająco dobry.
Mój pomysł to:
Leockie Walkirie
Mój pomysł to:
Leockie Walkirie
/-/Sophie Susanne Cargalho
A nazwa miejscowości? Klub musi mieć bazę kibiców, musi być związany z miejscem, więc pasowałoby to Wal-Küre dodać :)
PS. @Sophie Obiecałem stroje od Novacosty w zamian za leotyzację i słowa dotrzymam. Zgłoś się po 20 czerwca :)

W-K Leockie Walkirie (gdzie W-K to skrót od nazwy dzierżawy), by pasowało?Oswald Baskerville pisze: ↑07 cze 2022, 22:16A nazwa miejscowości? Klub musi mieć bazę kibiców, musi być związany z miejscem, więc pasowałoby to Wal-Küre dodać :)
PS. @Sophie Obiecałem stroje od Novacosty w zamian za leotyzację i słowa dotrzymam. Zgłoś się po 20 czerwca :)
Oczywiście się zgłoszę :)
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
No dobrze. Niech będzie. Sztama z LTF. :PFranklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 22:10Jeden podstępny Baskerville się nie liczy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 cze 2022, 21:36Już ja znam tych podstępnych nowobrzeżan. ;)Franklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 10:49
To jest podłe pomówienie. My się z trzecim miejscem pogodziliśmy. Z kolejną wygraną Diany w lidze nie jesteśmy w stanie. ZIELONKA MUSISZ!!!!!!!!!!!1111111111111jedenjedenjeden
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
@Sophie Ja proponuję Płomień* Wal-Küre, a jako przydomek właśnie Walkirie? W ogóle fajnie by było, żeby każdy klub miał przydomek, bo póki co to chyba tylko Diana funkcjonuje jako Łuczniczka.
*Miecz, Uderzenie, Włócznie itp. itd.
W sobotę gramy jak realowy Bobby Fischer, sam przeciwko wszystkim :D Po dwóch porażkach w sezonie trudno, żebyśmy się stawiali w roli faworytów, ale damy radę :D
Podoba mi się ten pomysł <3. Teraz wybrać tylko odpowiednią opcję:Franklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 22:28@Sophie Ja proponuję Płomień* Wal-Küre, a jako przydomek właśnie Walkirie? W ogóle fajnie by było, żeby każdy klub miał przydomek, bo póki co to chyba tylko Diana funkcjonuje jako Łuczniczka.
Miecz Wal-Küre
Uderzenie Wal-Küre +
Włócznie Wal-Küre
Płomień Wal-Küre
Cios Wal-Küre!Sophie pisze: ↑07 cze 2022, 22:35Podoba mi się ten pomysł <3. Teraz wybrać tylko odpowiednią opcję:Franklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 22:28@Sophie Ja proponuję Płomień* Wal-Küre, a jako przydomek właśnie Walkirie? W ogóle fajnie by było, żeby każdy klub miał przydomek, bo póki co to chyba tylko Diana funkcjonuje jako Łuczniczka.
Miecz Wal-Küre
Uderzenie Wal-Küre +
Włócznie Wal-Küre
Płomień Wal-Küre
Zawsze też jest stara i sprawdzona Pogoń - ma moc, pasuje klimatem, ma sportową historię. Pogoń Wal-Küre.

W sytuacji, gdy gonimy prawie wszystkie drużyny w lidze, jest to jak najbardziej adekwatneOswald Baskerville pisze: ↑07 cze 2022, 22:38Cios Wal-Küre!Sophie pisze: ↑07 cze 2022, 22:35Podoba mi się ten pomysł <3. Teraz wybrać tylko odpowiednią opcję:Franklin Garamond pisze: ↑07 cze 2022, 22:28@Sophie Ja proponuję Płomień* Wal-Küre, a jako przydomek właśnie Walkirie? W ogóle fajnie by było, żeby każdy klub miał przydomek, bo póki co to chyba tylko Diana funkcjonuje jako Łuczniczka.
Miecz Wal-Küre
Uderzenie Wal-Küre +
Włócznie Wal-Küre
Płomień Wal-Küre
Zawsze też jest stara i sprawdzona Pogoń - ma moc, pasuje klimatem, ma sportową historię. Pogoń Wal-Küre.