Na początku chciałem przeprosić za wszystkie nieporozumienia i kłótnie, które spowodowało moje Cesarstwo.
To prawda, że duża część rzeczy przenosimy że starego forum, do nowego, ale nie wszystkie. Nie wyobrażam sobie nie przeniesienia, przepisów państwowych, spraw wojskowych, w tym poszczególnych pułków, wystaw itp. może źle robimy, ale takie przyjęliśmy założenia.
W sprawie naszych mieszkańców, mogę oświadczyć, że aktywnych mamy 5-6 ze mną. Po otwarciu nowego forum zgłosiło się dwoje chętnych, Pani otrzymała obywatelstwo i nie ma o niej żadnych wiadomości. Druga osoba została Księciem Maklemburgii i po tygodniu złożyła rezygnację i odeszła, też nie ma kontaktów. Mamy u nas słynnego Pana, ale jeżeli jest to działa w swoim księstwie, trochę w Prusach.
Nie znam osobiście moich mieszkańców, natomiast co do trojga jestem pewny, że są to różne osoby. Wszystkie osoby posługują się innymi IP.
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i trudności, ale myślę, że wszystko się uspokoi po zakończeniu przeprowadzki.