Ponieważ jestem mocno nie w temacie późniejszych zmian: co oznacza w tym kontekście PvP? Atakować innych graczy zawsze, chyba, można było, więc domyślam się, że mamy na myśli coś więcej?
Nie, PvP to atakowanie graczy. Jeśli zabijesz - bierzesz jego przedmioty.
Również jestem za zablokowaniem PvP.
Benjamin Robingren
To ten typ od wszystkich stanowisk, co Fatima się z niego śmieje. ALFRED FABIAN VON HOHENBURG TEHEN-DŻEK
Zatem nie chcemy PvP, myślę, że chcemy komunikację Minecraft-Discord, ale trzeba by pewnie na to założyć osobny kanał na Leocji, zatem ostateczna decyzja należy do Namiestnictwa.
MCMMO – poproszę o link na privie do kupna.
KvL
PS Ubóstwiam drugą propozycję długiej nazwy tematu ;)
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Kanał to nie problem. Komu przeszkadzać będzie, to sobie wyciszy. Pytanie tylko czy to nie zarżnie serwera? Pamiętam, że np. mapa świata potrafiła konsumować masę zasobów.
(—) Franklin Garamond
Namiestnik Palatynatu Leocji
Kanał to nie problem. Komu przeszkadzać będzie, to sobie wyciszy. Pytanie tylko czy to nie zarżnie serwera? Pamiętam, że np. mapa świata potrafiła konsumować masę zasobów.
Zostawcie mi jakąś działeczkę na zaś, później dołączę ;)
A właśnie, system działek, chcemy czy czysty survival?
Pamiętam swój rage quit z serwera, gdy kol. Gauleiter Kakulski mi pod oknem postawił gigantyczną flagę scholandzką, która zupełnie zepsuła mi krajobraz. Więc jeżeli przez system działek rozumiemy to, że każdy będzie miał swoją strefę na wyłączność, jestem na tak.
PS. W ogóle to mi się marzy mapa Leocji w skali 1:10.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Zostawcie mi jakąś działeczkę na zaś, później dołączę ;)
A właśnie, system działek, chcemy czy czysty survival?
Pamiętam swój rage quit z serwera, gdy kol. Gauleiter Kakulski mi pod oknem postawił gigantyczną flagę scholandzką, która zupełnie zepsuła mi krajobraz. Więc jeżeli przez system działek rozumiemy to, że każdy będzie miał swoją strefę na wyłączność, jestem na tak.
PS. W ogóle to mi się marzy mapa Leocji w skali 1:10.
No będzie to np obszar, dajmy na to 30x30 bloków.
🤔 Hmm
Benjamin Robingren
To ten typ od wszystkich stanowisk, co Fatima się z niego śmieje. ALFRED FABIAN VON HOHENBURG TEHEN-DŻEK
Jeżeli mówimy o obszarach na wyłączność to — ciągłe zastrzeżenie, jestem zupełnie nie na bieżąco — uważam, że sens mają tylko takie, które sięgają po horyzont (renderowania).
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH