I ostatnia wersja. Obie powstawały w konsultacjach z @Oswald Baskerville i oboje mamy zagwozdkę między spójnością, a pięknem...

Najlepsza moim zdaniem wersja. ;)Anastasia Windsachen pisze: ↑14 cze 2022, 17:16
Tu jeszcze taka wariacja - https://kustosz.stempel.org.pl/1148/997 ... 297394.png
Czy można jeszcze dla kompletu zamówić tę wersję ze sznurem zamiast obrysu pola z lwami? Przy czym w odniesieniu do sił powietrznych i wojsk lądowych — srebrnym, a marynarki wojennej i GPL złotym?
Helwetyk Romański pisze: ↑15 cze 2022, 8:05Czy można jeszcze dla kompletu zamówić tę wersję ze sznurem zamiast obrysu pola z lwami? Przy czym w odniesieniu do sił powietrznych i wojsk lądowych — srebrnym, a marynarki wojennej i GPL złotym?

Sznur ledwie widoczny, wiec można go dać, a można i nie - różnica niewielka. Ale jak dla mnie spoko, może zostać :)Anastasia Windsachen pisze: ↑15 cze 2022, 22:02
Namiestnik nasz Pan więc oto i jest wersja ze sznurem :). @Helwetyk Romański

No zgodzę się z niespójnością. Podobnie ledwo widocznością - pamiętajmy, że grafika nie będzie prezentowana na papierach i w narracji w rozdzielczości nwm 640px tylko 125-150px także jeszcze mniej widoczny. Ale Czcigodny chciał zobaczyć więc podrzucamOswald Baskerville pisze: ↑15 cze 2022, 22:04Sznur ledwie widoczny, wiec można go dać, a można i nie - różnica niewielka. Ale jak dla mnie spoko, może zostać :)Anastasia Windsachen pisze: ↑15 cze 2022, 22:02
Namiestnik nasz Pan więc oto i jest wersja ze sznurem :). @Helwetyk Romański
Jedyne zastrzeżenie mam do odznaki MW - jakoś mi ten złoty sznur nie leży, jakoś skręca mnie w kierunku spójności z odznakami pozostałych rodzajów wojsk.