Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - sezon 7.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Ja też jestem za. Jesli wszyscy sie wypowiedzo, tobwolalbym 2. Ale to bliska data, wiec jeśli cos sie nie wypowie, to juz bym poczrkal do tego 9. Byśmy bylj oewni, że każdy mógł był się zapoznać i odnieść.
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
- Przybysz
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
2x w tygodniu? Przecie to zajedzie mi tych chłopaków...
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Starość nie walczy w sumie już chyba o nic, także też obojętnie.
Najwyżej przeniosą się na drugą stronę brzozopolańskiego płotu. :PAnastasia Windsachen pisze: ↑30 sty 2023, 16:432x w tygodniu? Przecie to zajedzie mi tych chłopaków...
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Nie będę ukrywał, że myślałem że to koniec gry i w nagrodę za miniony sezon wykupiłem już chłopakom bilety na wakacje, ale cóż - dostosuję się do większości:)
Oby jak najszybciej.
Oby jak najszybciej.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Co do terminu, to też myślę, że jak najszybciej.
Co do grania 2x w tygodniu: o tym, jeśli się nie mylę, zadecyduje silnik X11. Bardzo możliwe, że będzie wypełniać każdy wolny slot meczowy, czyli w naszej lidze czwartek i niedziela.
Czekam do 16 na komentarze i odpalam.
Co do grania 2x w tygodniu: o tym, jeśli się nie mylę, zadecyduje silnik X11. Bardzo możliwe, że będzie wypełniać każdy wolny slot meczowy, czyli w naszej lidze czwartek i niedziela.
Czekam do 16 na komentarze i odpalam.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
No i wylądował w pizdu... I cały misterny plan też w pizdu...
Odwołujemy akcję - Admin nie ogarnął, że na tym etapie sezonu X11 nie pozwoli nam odpalić Pucharu :(
Przepraszam Was wszystkich, a zwłaszcza świeżo upieczonego Mistrza, LTF Nowy Brzeg @Franklin Garamond, że nie dane mu było zdobyć podwójnej korony :( Na pocieszenie będzie mógł spektakularnie wywalić mój Impact z Primera, bo widzimy się w ostatniej kolejce.
Odwołujemy akcję - Admin nie ogarnął, że na tym etapie sezonu X11 nie pozwoli nam odpalić Pucharu :(
Przepraszam Was wszystkich, a zwłaszcza świeżo upieczonego Mistrza, LTF Nowy Brzeg @Franklin Garamond, że nie dane mu było zdobyć podwójnej korony :( Na pocieszenie będzie mógł spektakularnie wywalić mój Impact z Primera, bo widzimy się w ostatniej kolejce.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji