Byście tylko chcieli podbijać cudzy kurs... xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 19:03T a k !Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 16:06Nie mam pojęcia. Misje humanitarne do zrealiozowanych państw? xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:26Tylko jakie inne funkcje ten nasz odpowiednik, oprócz propagowania idei krwiodawstwa, mógłby w praktyce spełniać?
I Międzynarodowy Pobór Krwi
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
JA nawet wiem czyj! xDAnastasia Windsachen pisze: ↑11 gru 2022, 19:26Byście tylko chcieli podbijać cudzy kurs... xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 19:03T a k !Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 16:06Nie mam pojęcia. Misje humanitarne do zrealiozowanych państw? xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:26Tylko jakie inne funkcje ten nasz odpowiednik, oprócz propagowania idei krwiodawstwa, mógłby w praktyce spełniać?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
To ciekawe, bo ja nie wiem. Ale wiem, który byłoby najłatwiej i który dałby tym samym najwięcej pieniążków na foreksie…Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 19:27JA nawet wiem czyj! xDAnastasia Windsachen pisze: ↑11 gru 2022, 19:26Byście tylko chcieli podbijać cudzy kurs... xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 19:03T a k !Ignats ik Ruth pisze: ↑11 gru 2022, 16:06Nie mam pojęcia. Misje humanitarne do zrealiozowanych państw? xDHelwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 15:26Tylko jakie inne funkcje ten nasz odpowiednik, oprócz propagowania idei krwiodawstwa, mógłby w praktyce spełniać?