Co się mają nie znaleźć. Każdy napisze swoim klubie piłkarskim i już mamy małą encyklopedię ;-)
Nowa Micropedia?
- Prokrustes
- Przybysz
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Nowa Micropedia?
Ciekawe. Ja też tamtej nie znałem.Apolinary Montserrat pisze: ↑06 paź 2020, 12:03Oo! Tej nowej nie znałem. Miałem na myśli micropedia.fandom.Prokrustes pisze: ↑06 paź 2020, 11:14Mówicie o nowej:Apolinary Montserrat pisze: ↑06 paź 2020, 10:57Im dłużej korzystam z micropedii tym bardziej dostrzegam jej minusy.
https://wiki.mikronacje.info/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
?
starej, czy obydwu ? :)
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
Nowa Micropedia?
Myślę, że się znajdzie, może nawet w LANie. 🙂Franklin Garamond pisze: ↑06 paź 2020, 16:05Zainstalować wtyczkę to żaden kłopot. Wygląda na optymalną dla naszych potrzeb. Pytanie czy znajdzie się zespół redakcyjny, który byłby gotów ją zapełnić :)Apolinary Montserrat pisze: ↑06 paź 2020, 13:25Ja w materii wtyczkowo-wordpressowej nie pomogę, więc zdaję się na zdanie Najczcigodniejszego. 🙂
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
Nowa Micropedia?
U mnie już dawno zrobione ;DProkrustes pisze: ↑06 paź 2020, 17:18Co się mają nie znaleźć. Każdy napisze swoim klubie piłkarskim i już mamy małą encyklopedię ;-)
A wiadomo kiedy ta strona:
https://wiki.mikronacje.info/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
przejdzie w normalną fazę i będzie można dodawać hasła? Dwa: czy jest/będzie możliwość podpisania artykułu swoim "tutejszym" imieniem?
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Nowa Micropedia?
Nwm, może jakoś by dało się wrócić do tematu, powiązać jakoś ze Stemplem i innymi inicjatywami naukowymi?