Kurier Portowy
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
Forum wczoraj wystrzeliło, to i ceny dobre… 😎
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Kurier Portowy
Kolejny dzień z bardzo dobrymi cenami (nawet 2000 tys za kurs 24h) najlepiej wypłynąć całą flotą.
PS: Mam trzeci statek i po dzisiejszym kursie będzie czwarty ;)
/-/Sophie Susanne Cargalho
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Kurier Portowy
No, ja wczoraj wieczorem, a może już by to nocą nazwać, powróciłem do pływania. :)
Zobaczymy, ile to będzie trwało, ale może trochę podniosę moją flotę w rankingu.
Zobaczymy, ile to będzie trwało, ale może trochę podniosę moją flotę w rankingu.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Kurier Portowy
Tak tylko dopowiem, że co do zasady zdecydowanie bardziej opłaca się — jeżeli jest się aktualnie dostępnym, naturalnie — wypływać w krótkie rejsy.Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑08 lis 2021, 13:05Kolejny dzień z bardzo dobrymi cenami (nawet 2000 tys za kurs 24h) najlepiej wypłynąć całą flotą.
Kod: Zaznacz cały
LICZBA JEDNOSTEK = WYDAJNOŚĆ PORTU × STAN STATKU × DOŚWIADCZENIE DOWÓDCY × SZCZĘŚCIE ARMATORA
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
Warto się cieszyć każdym statkiem jak dziecię, bo im dalej w las, tym rzadziej się je dostaje :PNatasya Åsa von Sarm pisze: ↑08 lis 2021, 13:05PS: Mam trzeci statek i po dzisiejszym kursie będzie czwarty ;)
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Kurier Portowy
Od czego zależy wydajność portu? Im dalej od Nowego Brzegu, tym większa?Helwetyk Romański pisze: ↑08 lis 2021, 14:02Tak tylko dopowiem, że co do zasady zdecydowanie bardziej opłaca się — jeżeli jest się aktualnie dostępnym, naturalnie — wypływać w krótkie rejsy.Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑08 lis 2021, 13:05Kolejny dzień z bardzo dobrymi cenami (nawet 2000 tys za kurs 24h) najlepiej wypłynąć całą flotą.
Kod: Zaznacz cały
LICZBA JEDNOSTEK = WYDAJNOŚĆ PORTU × STAN STATKU × DOŚWIADCZENIE DOWÓDCY × SZCZĘŚCIE ARMATORA
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Stolnik podlaski
Kurier Portowy
Zależy od ujęcia tematu. Wydajność w liczbach bezwzględnych większa, jeżeli chodzi o pojedynczy kurs, ale stopniowo maleje w odniesieniu do czasu rejsu. Najlepiej będzie to widać na skrajnym przykładzie: w ciągu 24 godzin przywieziemy z Neocity, z wszystkimi możliwymi gwiazdkami odnośnie do stanów magazynowych, 1000 jednostek towaru, ale w tym samym czasie — zakładając, oczywiście, niepoczytalne klikanie — możemy z Portu Arthurberg przywieźć 14 400 jednostek.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑08 lis 2021, 14:04Od czego zależy wydajność portu? Im dalej od Nowego Brzegu, tym większa?
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Kurier Portowy
Wczoraj myślałam, że szczęście na poziomie 13 proc. to tragedia, ale dzisiaj system objawił mi liczbę -19%!
To tylko Morska Kompania taka pechowa, czy kogoś też dotyka taka huśtawka nastrojowa?
KvL
To tylko Morska Kompania taka pechowa, czy kogoś też dotyka taka huśtawka nastrojowa?
KvL
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Franklin Garamond • Stempel