Spieler - filia w Leocji
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
Spieler - filia w Leocji
Spieler przyjmuje zamówienia na koszulki czy już za duży ruch macie w biznesie? Muszę logo przygotować jeszcze jakbyście mieli wolny termin w zakładzie ;-)
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
Zbyszko Gustolúpulo
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Spieler - filia w Leocji
Ta na koszulce...(od źródła-zmieniali w listopadzie'20) Jakby co to mam ją w większym rozmiarze..Ludwik Tomović pisze: ↑21 sty 2021, 22:45Przy okazji - która flaga Voxlandu jest prawidłowa - ta na koszulce czy ta z pliku Namiestnika z flagami? ;)
Szanowni Państwo,
Dzisiaj nastał szczególny dzień w naszej filii w Leocji. I to w dodatku z dwóch względów... Miło nam poinformować, że z dokonaliśmy pierwszego projektu w całości realizowanego właśnie tutaj! To dla nas wzruszający moment, także dlatego, że "SPIELER" stał się także dostawcą sprzętu dla pierwszego mikroświatowego klubu!
Zespołem tym jest ekipa Aniołów Grodzisk!
A oto efekt naszej współpracy:

- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Spieler - filia w Leocji
To trzeba będzie zaktualizować....Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sty 2021, 23:43Ta na koszulce...(od źródła-zmieniali w listopadzie'20) Jakby co to mam ją w większym rozmiarze..
Patrzy znacząco w stronę @Helwetyk Romański ;)
- Obywatel honorowy
Spieler - filia w Leocji
Nie trzeba...:)Ludwik Tomović pisze: ↑21 sty 2021, 23:51To trzeba będzie zaktualizować....Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sty 2021, 23:43Ta na koszulce...(od źródła-zmieniali w listopadzie'20) Jakby co to mam ją w większym rozmiarze..
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Spieler - filia w Leocji
Proponowałem! (A koszulka Aniołów — piękna! Zamawiałbym dla OCD…).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 sty 2021, 0:05Nie trzeba...:)Ludwik Tomović pisze: ↑21 sty 2021, 23:51To trzeba będzie zaktualizować....Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sty 2021, 23:43Ta na koszulce...(od źródła-zmieniali w listopadzie'20) Jakby co to mam ją w większym rozmiarze..
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Spieler - filia w Leocji
Do wątku, do wątku… 🙏🏻
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
Spieler - filia w Leocji
Spamujecie tak, że mi tu kierownik nie zauważy zapytania 😍Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑21 sty 2021, 23:32Spieler przyjmuje zamówienia na koszulki czy już za duży ruch macie w biznesie? Muszę logo przygotować jeszcze jakbyście mieli wolny termin w zakładzie ;-)
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
Zbyszko Gustolúpulo
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Obywatel honorowy
Spieler - filia w Leocji
Wpiszę Szanownego w najbliższywolny termin... maj 2024, może być? ;)Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑22 sty 2021, 0:54Spamujecie tak, że mi tu kierownik nie zauważy zapytania 😍Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑21 sty 2021, 23:32Spieler przyjmuje zamówienia na koszulki czy już za duży ruch macie w biznesie? Muszę logo przygotować jeszcze jakbyście mieli wolny termin w zakładzie ;-)
A tak poważniej to jak najbardziej! Znajdziemy czas! Prosze sobie tylko wybrać czy ma być projektowane i szyte w leockicm zakładzie czy w siedzibie w Grazie na Keesgasse...(hmmm... muszę sobie jakieś oznaczenie wymyśleć do rozpoznanwanie ;) )
Proszę o wstępne info na pw lub discord co i jak...
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Spieler - filia w Leocji
Koszulki są świetne. Doskonała jakość i precyzyjne wykonanie. Warto było przyjechać do Palatynatu Leocji, aby uzgodnić osobiście wszelkie szczegóły.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sty 2021, 23:43
Szanowni Państwo,
Dzisiaj nastał szczególny dzień w naszej filii w Leocji. I to w dodatku z dwóch względów... Miło nam poinformować, że z dokonaliśmy pierwszego projektu w całości realizowanego właśnie tutaj! To dla nas wzruszający moment, także dlatego, że "SPIELER" stał się także dostawcą sprzętu dla pierwszego mikroświatowego klubu!
Zespołem tym jest ekipa Aniołów Grodzisk!
A oto efekt naszej współpracy:
![]()
Jeszcze raz dziękuję.