Karolina von Lichtenstein pisze: ↑02 kwie 2022, 10:13Zaczynam mieć podejrzenie, że Wasza nagła aktywność na forum jest mocno związana z próbą podbicia stanów w porcie 😄
(Ładnej się reputacji dorobiłem xd).
Karolina von Lichtenstein pisze: ↑02 kwie 2022, 10:13Zaczynam mieć podejrzenie, że Wasza nagła aktywność na forum jest mocno związana z próbą podbicia stanów w porcie 😄
Czy sensowna, nie wiem, ale możliwa jak najbardziej. Tak, na przykład, wyglądają wydatki na remonty poniesione w okresie ostatnich 30 dni.Ignats ik Ruth pisze: ↑29 kwie 2022, 15:48Badełej, czy możliwa i sensowna byłaby rubryczka rankingowa pokazująca kasę wydaną w ostatnim czasie na remonty? Dopisałbym do słynnej leockiej listy rzeczy do zrobienia,a le nie wiem, czy warto. Porsche o opinie.

Kod: Zaznacz cały
SELECT a.`armator_nazwa`, SUM(p.`przelew_kwota`) AS `suma` FROM `port_przelewy` p LEFT JOIN `port_armatorzy` a ON p.`przelew_od`=a.`armator_id` WHERE p.`przelew_typ` = 3 AND p.`przelew_czas`>DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 30 DAY) GROUP BY p.`przelew_od` ORDER BY `suma` DESC;Ile siana! 😲Helwetyk Romański pisze: ↑01 maja 2022, 11:43Tak, na przykład, wyglądają wydatki na remonty poniesione w okresie ostatnich 30 dni.
Mnie też było szkoda, ale spadły do 94% i wtedy się poddałem...Karolina von Lichtenstein pisze: ↑01 maja 2022, 13:08A mnie szkoda naprawiać po obecnych cenach i tak jakoś trzymam na 98%…