Pełna. Zgoda. Bezapelacyjnie.
Jak Wy śmiesznie piszecie Novacosta...Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2022, 12:45Ja widzę tylko jedną opcję. Dwa eleganckie lwy w stylu lacoste. [...]
A tak serio, to dla mnie również jest to jedyne wyjście.
Pełna. Zgoda. Bezapelacyjnie.
Jak Wy śmiesznie piszecie Novacosta...Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2022, 12:45Ja widzę tylko jedną opcję. Dwa eleganckie lwy w stylu lacoste. [...]

Takie? Bez tarczy, oczywista.Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2022, 12:55Bez, dwa lwy jednakowej długości. Tak mi się wydaje, że będzie najpiękniej.

Jak na poniższym obrazku (choć nie rozumiem miłości Czcigodnego @Franklin Garamond do zbyt krótkich, jak na mój gust, lwów). Piłkarskie już musiałyby powinny być z tarczą…Oswald Baskerville pisze: ↑09 maja 2022, 12:58Takie? Bez tarczy, oczywista.Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2022, 12:55Bez, dwa lwy jednakowej długości. Tak mi się wydaje, że będzie najpiękniej.

Ktoś mi powie czemu nie mamy galerii cytatów?Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2022, 13:04Bo ja sobie nie muszę nic rekompensować długością lwa.

Anastasia Windsachen pisze: ↑05 maja 2022, 17:33Niemożliwe, Poczta Polska ma coś takiego? Tym bardziej warto pomyśleć!Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 17:25Jeżeli chodzi o znaczek pocztowy, zostawię tutaj ten odsyłacz. Cena nie wydaje się szczególnie przesadzona. Długopis, również, bardzo chętnie. W przedmiocie przypinek ciekawe, czy da się elegancko zmienić barwę jednego z pasów…
Nawet #potwierdzoneinfo. Choćby z powodu samej nazwy, interesująca wydaje się również ta firma. Proporczyki, breloki ani poduszki chyba się w tym wątku nie pojawiły…Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 17:39O, czyli jednak znaczki w Poczcie Polskiej dalej można zamawiać. No tylko nominał i napis "Poczta Polska"...
Oczyma wyobraźni widzimy siebie częstujących jednego z namiestników marlborasem czerwonym z takiej to papierośnicy.Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2022, 10:30Proponuję zamówić COKOLWIEK, żeby doszło na zjazd, a potem się można rozwinąć. Wszystkiego nie weźmiemy, a mam wrażenie, że zaraz będziemy riserczować mundury i papierośnice z grawerami, a ostatecznie nie zamówimy nic. 🤣
Ku wsparciu pamięci (i tak się pewnie nie uda): nabyć Mocne z wyprzedzeniem… (Taki rytuał wyjazdowy).Aleksander pisze: ↑14 maja 2022, 19:44Oczyma wyobraźni widzimy siebie częstujących jednego z namiestników marlborasem czerwonym z takiej to papierośnicy.Franklin Garamond pisze: ↑09 maja 2022, 10:30Proponuję zamówić COKOLWIEK, żeby doszło na zjazd, a potem się można rozwinąć. Wszystkiego nie weźmiemy, a mam wrażenie, że zaraz będziemy riserczować mundury i papierośnice z grawerami, a ostatecznie nie zamówimy nic. 🤣
A produkują jeszcze?