My z Ignacem wysiadamy na dworcu ok. 20:15 (daj Matka Prokrastynacja bez opóźnień...). Sklep daleko, nogi będą bolały od siedzenia. Czy byłby kto tak kochany i zabezpieczył schłodzony czteropak i jakiś suchy prowiant?
Zjazd Mikronautów - Toruń 2023
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Dobra, zmiana tematu, bo te inside jokes nas wykończą, ludzie przestaną zaglądać do Leocji, dzieci będą rzucać w nas ogryzkami od jabłek.
My z Ignacem wysiadamy na dworcu ok. 20:15 (daj Matka Prokrastynacja bez opóźnień...). Sklep daleko, nogi będą bolały od siedzenia. Czy byłby kto tak kochany i zabezpieczył schłodzony czteropak i jakiś suchy prowiant?
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Helwetyk Romański • Stempel
Wszystko da się ogarnąć! (Piszę poważnie, trzymam mocno kciuki 🤞🏻).
…ale tu się nie deklaruję w sposób wiążący. Z jednej strony, będę kursował między dworcem a ośrodkiem, z drugiej będę też ogarniał sprawy organizacyjne przy wsparciu lumowozu. Bądźmy na łączach.Oswald Baskerville pisze: ↑31 lip 2023, 23:28My z Ignacem wysiadamy na dworcu ok. 20:15 (daj Matka Prokrastynacja bez opóźnień...). Sklep daleko, nogi będą bolały od siedzenia. Czy byłby kto tak kochany i zabezpieczył schłodzony czteropak i jakiś suchy prowiant?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Nie rozumiem tego inside joke'u. Proszę o wyjaśnienie, bo już się bałem, że Ignac nie przyjeżdża ;)
- Franklin Garamond • Stempel
To niestety nie nosi znamion inside joke'u. Istnieje takie P(A), że nidyrydy.Orjon Surma pisze: ↑01 sie 2023, 16:43Nie rozumiem tego inside joke'u. Proszę o wyjaśnienie, bo już się bałem, że Ignac nie przyjeżdża ;)
Ja, tak jak Orjon, nie kumałem, o co chodzi. Teraz nie kumam bardziej :DFranklin Garamond pisze: ↑01 sie 2023, 21:53To niestety nie nosi znamion inside joke'u. Istnieje takie P(A), że nidyrydy.Orjon Surma pisze: ↑01 sie 2023, 16:43Nie rozumiem tego inside joke'u. Proszę o wyjaśnienie, bo już się bałem, że Ignac nie przyjeżdża ;)

- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Jakoś go udźwigniemy.Franklin Garamond pisze: ↑01 sie 2023, 21:53To niestety nie nosi znamion inside joke'u. Istnieje takie P(A), że nidyrydy.Orjon Surma pisze: ↑01 sie 2023, 16:43Nie rozumiem tego inside joke'u. Proszę o wyjaśnienie, bo już się bałem, że Ignac nie przyjeżdża ;)
Do zjazdu pozostają DWA dnia! Już się cieszę na myśl o ognisku w deszczu!
@Ignats ik Ruth wszyscy ściskamy kciuki za Twój przyjazd. Nie zostawiaj nas, przyjedź :* Bracia Stolec zaśpiewają "Do Torunia wróć", Ty opowiesz nam, jak po maturze chodziliście na paprykarz, Podgórzanie złożą Ci hold. Będzie pięknie :)
@Ignats ik Ruth wszyscy ściskamy kciuki za Twój przyjazd. Nie zostawiaj nas, przyjedź :* Bracia Stolec zaśpiewają "Do Torunia wróć", Ty opowiesz nam, jak po maturze chodziliście na paprykarz, Podgórzanie złożą Ci hold. Będzie pięknie :)

Jak coś to mogę Cię wesprzeć... będę chyba najwcześniej (nie chcę pakować się podmiejski pociąg w godzinach szczytu... najwyżej pójdę gdzieś na michę i zaczekam na organizatora), to bez problemu mogę pomóc w Twoich "zadaniach", jakby co.Helwetyk Romański pisze: ↑01 sie 2023, 2:28…ale tu się nie deklaruję w sposób wiążący. Z jednej strony, będę kursował między dworcem a ośrodkiem, z drugiej będę też ogarniał sprawy organizacyjne przy wsparciu lumowozu. Bądźmy na łączach.
- Helwetyk Romański • Stempel
No i ubiegłeś mnie z odpowiedzią na moją czekającą na sformułowanie propozycję, żebyś przyjechał nieco później, zważywszy na doskonałe skomunikowanie obu miast. U mnie to będzie normalny dzień pracy, więc jakkolwiek, oczywiście, będę się starał zakończyć go jak najwcześniej, mam gorący okres i zwyczajnie mogę nie zdążyć stawić się na dworcu już o 14.15. W razie czego zatem w Twoje ręce przekazuję zaprowiantowanie @Oswald Baskerville, ale dołożę starań, żeby to była wspólna wycieczka do Owada.Ronon Dex pisze: ↑02 sie 2023, 10:56Jak coś to mogę Cię wesprzeć... będę chyba najwcześniej (nie chcę pakować się podmiejski pociąg w godzinach szczytu... najwyżej pójdę gdzieś na michę i zaczekam na organizatora), to bez problemu mogę pomóc w Twoich "zadaniach", jakby co.Helwetyk Romański pisze: ↑01 sie 2023, 2:28…ale tu się nie deklaruję w sposób wiążący. Z jednej strony, będę kursował między dworcem a ośrodkiem, z drugiej będę też ogarniał sprawy organizacyjne przy wsparciu lumowozu. Bądźmy na łączach.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com