Lepsze jest wrogiem dobrego; podlinkowane. 😜Ronon Dex pisze: ↑18 gru 2023, 13:32Można i tak zrobić... wybór należy co Ciebie, choć zawsze ładniej by było, gdyby zrobić jakąś fajną stronkę główną.Helwetyk Romański pisze: ↑18 gru 2023, 12:11Czy nie byłoby najprościej, gdybym po prostu podlinkował https://bastionpollin.pl/mapy-mikroswiata/ pod stronę główną Stempla?
Komu w czas, temu w mapy
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Komu w czas, temu w mapy
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Caladea Cousine
- Przybysz
Komu w czas, temu w mapy
W Wandystanie już od dawna mamy zegar atomowy.

Tylko trzeba pamiętać, żeby go w odpowiednim czasie obrócić do góry nogami.
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Komu w czas, temu w mapy
A jak się nie zdąży to Czarnobyl?Caladea Cousine pisze: ↑18 gru 2023, 22:43W Wandystanie już od dawna mamy zegar atomowy.
Tylko trzeba pamiętać, żeby go w odpowiednim czasie obrócić do góry nogami.
A i owszym. Map nie było, ni ma i najpewniej ich nie będzie (przynajmniej w dającym się przewidzieć okresie czasu). Nie mam czasu żeby się naprodukować w Voxlandzie, a co dopiero by się męczyć z mapami.Ronon Dex pisze: ↑18 gru 2023, 13:32Joahim niestety ostatnio nie publikował map... przynajmniej tam gdzie bywam 😥
Szkoda, bo to choć bazował (za moją zgodą, sam mu pliki udostępniłem) pierwotnie na moich wstępnych pracach (stąd różnica skali niektórych kontynentów... bo to było przed uzgodnieniami "lokalnymi") dotyczących kontynentów mikroświata to przecież on był motorem napędowym aktualizacji oraz to jego praca pozwoliła mi rozpocząć robienie aktualnych map. Sam pewnie bym się nie zdobył na to, gdybym musiał zaczynać od zera zbierając te wszystkie informacje - bo to on "latał" po tych wszystkich forach i aktualizował granice itd.
Jeżeli Joahim nie aktualizował swojej mapy od jakiegoś czasu to już pewnie się różnią sytuacją, bo w mikroświecie zmiany zachodziły od czasu gdy wydał (publicznie) ostatnią.
- Caladea Cousine
- Przybysz
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Komu w czas, temu w mapy
@Benjamin, a gdyby tak w wolnej chwili te zegary ułożyć tak, jak na mapie — od najwcześniejszego do najpóźniejszego? (Korzystając z okazji, dziękuję pięknie za aktualizację wykazu; daję znać, że licznik u dołu można wyklepać, no i nadal nie ma tam Edelweissu…).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Komu w czas, temu w mapy
Aktualnie są w kolejności przystąpienia, ale można, jednak wiadomo, #kiedyś.
O! Wiedziałem, że zapomniałem o jednym państwie, ale za nic nie mogłem sobie przypomnieć. Dziękuję!
O! Wiedziałem, że zapomniałem o jednym państwie, ale za nic nie mogłem sobie przypomnieć. Dziękuję!