Tak, ze szczęściem na minusie ciągle :PHelwetyk Romański pisze: ↑04 lis 2025, 23:03Pan Sheldon to jednak fachowiec.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑04 lis 2025, 6:45Został zotymalizowany kod, tak aby ranking armatorów nie wczytywał się 2 minuty, teraz trwa to kilka sekund.
Kurier Portowy
Kurier Portowy
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
A do tego — uczciwy!Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 12:22Tak, ze szczęściem na minusie ciągle :PHelwetyk Romański pisze: ↑04 lis 2025, 23:03Pan Sheldon to jednak fachowiec.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑04 lis 2025, 6:45Został zotymalizowany kod, tak aby ranking armatorów nie wczytywał się 2 minuty, teraz trwa to kilka sekund.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Kurier Portowy
Czcigodny używa chyba chata gpt do odpowiedzi 😂 ja nawet nie wiem jak ten znak zrobić na klawiaturze "—" 🙈Helwetyk Romański pisze: ↑05 lis 2025, 14:37A do tego — uczciwy!Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 12:22Tak, ze szczęściem na minusie ciągle :PHelwetyk Romański pisze: ↑04 lis 2025, 23:03Pan Sheldon to jednak fachowiec.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑04 lis 2025, 6:45Został zotymalizowany kod, tak aby ranking armatorów nie wczytywał się 2 minuty, teraz trwa to kilka sekund.
Oczywiście że uczciwy, nie po to się tyle męczyłem, żeby teraz sobie wszystko zepsuć ✌️
- Franklin Garamond • Stempel
Kurier Portowy
Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 19:34Czcigodny używa chyba chata gpt do odpowiedzi 😂 ja nawet nie wiem jak ten znak zrobić na klawiaturze "—" 🙈
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
Tego to mnie uczyli już gdzieś w Sarmacji...Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?
- Helwetyk Romański • Stempel
Kurier Portowy
Właśnie tak. Pauzy, półpauzy, cudzysłowy, wielokropek, spacja niełamliwa — takie rzeczy się pamięta.Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 19:34Czcigodny używa chyba chata gpt do odpowiedzi 😂 ja nawet nie wiem jak ten znak zrobić na klawiaturze "—" 🙈
Ciekawe, kto…Orjon Surma pisze: ↑05 lis 2025, 20:40Tego to mnie uczyli już gdzieś w Sarmacji...Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Kurier Portowy
Spacja niełamliwa??? Pierwszy raz słyszę. Reszty nie używam, na co to komu. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑05 lis 2025, 21:43Właśnie tak. Pauzy, półpauzy, cudzysłowy, wielokropek, spacja niełamliwa — takie rzeczy się pamięta.Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 19:34Czcigodny używa chyba chata gpt do odpowiedzi 😂 ja nawet nie wiem jak ten znak zrobić na klawiaturze "—" 🙈
Ciekawe, kto…Orjon Surma pisze: ↑05 lis 2025, 20:40Tego to mnie uczyli już gdzieś w Sarmacji...Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
- Daniel January von Tauer-Krak • Stempel
- Przybysz
Kurier Portowy
Ja używam, nawet dziś. Tzn. wczoraj w artykule. Polecam.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lis 2025, 21:44Spacja niełamliwa??? Pierwszy raz słyszę. Reszty nie używam, na co to komu. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑05 lis 2025, 21:43Właśnie tak. Pauzy, półpauzy, cudzysłowy, wielokropek, spacja niełamliwa — takie rzeczy się pamięta.Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 19:34Czcigodny używa chyba chata gpt do odpowiedzi 😂 ja nawet nie wiem jak ten znak zrobić na klawiaturze "—" 🙈
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Kurier Portowy
Musiałem sprawdzić co oznacza ów pojęcie. Nawet nauczyłem się skrótku klawiszowego. To się akurat faktycznie może przydać.Daniel January von Tauer-Krak pisze: ↑06 lis 2025, 0:53Ja używam, nawet dziś. Tzn. wczoraj w artykule. Polecam.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lis 2025, 21:44Spacja niełamliwa??? Pierwszy raz słyszę. Reszty nie używam, na co to komu. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑05 lis 2025, 21:43Właśnie tak. Pauzy, półpauzy, cudzysłowy, wielokropek, spacja niełamliwa — takie rzeczy się pamięta.Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 19:34Czcigodny używa chyba chata gpt do odpowiedzi 😂 ja nawet nie wiem jak ten znak zrobić na klawiaturze "—" 🙈
Kurier Portowy
Widocznie marny ze mnie Leota :3Franklin Garamond pisze: ↑05 lis 2025, 20:38Alt+0151, nie dostaliście z obywatelstwem podręcznika Dobrego Leoty?Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑05 lis 2025, 19:34Czcigodny używa chyba chata gpt do odpowiedzi 😂 ja nawet nie wiem jak ten znak zrobić na klawiaturze "—" 🙈
Niech Ci Matka Prokrastynacja w czasie wolnym wynagrodzi <3