[ANKIETA] Zjazd 2024: orientacyjny termin
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
@Kolega Namiestnik bardzo zgrabnie przerzucił front zjazdowy na moje barki, zatem oto ankieta dotycząca proponowanych terminów zjazdowych.
Pod uwagę, co naturalne, biorę tylko weekendy. Bazując na wcześniejszych doświadczeniach, w ankiecie uwzględniono weekendy czerwcowe, lipcowe i sierpniowe. Z uwagi na limit techniczny 12 dat w ankiecie odpadł przełom maja i czerwca oraz sierpnia i września. Nie oznacza to, że te terminy są definitywnie nieaktualne; można je zgłosić w tym wątku i jeśli będą się cieszyć większym zainteresowaniem, to z pewnością zostaną rozpatrzone.
Każdy głos będzie bardzo cenny, aczkolwiek bardzo prosiłbym, w miarę możliwości, aby w ankiecie brały udział tylko te osoby, które rzeczywiście planują przyjazd na zjazd.
Po wstępnym rozstrzygnięciu kwestii terminu zajmiemy się lokalizacją (zgłoszono kilka propozycji, można nadsyłać dalsze w ogólnym wątku - link na górze).
Pod uwagę, co naturalne, biorę tylko weekendy. Bazując na wcześniejszych doświadczeniach, w ankiecie uwzględniono weekendy czerwcowe, lipcowe i sierpniowe. Z uwagi na limit techniczny 12 dat w ankiecie odpadł przełom maja i czerwca oraz sierpnia i września. Nie oznacza to, że te terminy są definitywnie nieaktualne; można je zgłosić w tym wątku i jeśli będą się cieszyć większym zainteresowaniem, to z pewnością zostaną rozpatrzone.
Każdy głos będzie bardzo cenny, aczkolwiek bardzo prosiłbym, w miarę możliwości, aby w ankiecie brały udział tylko te osoby, które rzeczywiście planują przyjazd na zjazd.
Po wstępnym rozstrzygnięciu kwestii terminu zajmiemy się lokalizacją (zgłoszono kilka propozycji, można nadsyłać dalsze w ogólnym wątku - link na górze).
- Izabela Trotylska • Stempel
- Przybysz
U mnie odpadają prawdopodobnie weekendy, kiedy się dzieje coś planszówkowego. Na pewno 14-16 czerwca odpada, bo jest Pyrkon. Ale to tak na szybko, bo z kalendarzem usiądę na spokojnie już mając więcej czasu i nie siedząc w pociągu na przykład. I nie nosząc kartonów.
- Orjon Surma • Stempel
Nie bez powodu ankieta trwa przynajmniej dwa tygodnie... ;) Do czerwca trochę się jeszcze może zmienić, ale pewnie za miesiąc-dwa trzeba będzie myśleć o ostatecznej dacie i już będzie jakiś punkt odniesienia.
Zapomniałem wspomnieć, a nie chcę edytować pierwszego posta, aby przypadkiem nie zresetować ankiety: odpowiedzi są wielokrotnego wyboru. Nie trzeba się ograniczać do jednej z dat.
Zapomniałem wspomnieć, a nie chcę edytować pierwszego posta, aby przypadkiem nie zresetować ankiety: odpowiedzi są wielokrotnego wyboru. Nie trzeba się ograniczać do jednej z dat.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
A ta ankieta w ogóle działa? Mi nie działa. :D
edit: jednak działa, ale znów, jak ostatnio coś nie pykło z nią...
edit: jednak działa, ale znów, jak ostatnio coś nie pykło z nią...
- Orjon Surma • Stempel
Oddałeś głos, nie trolluj... ;p
Czemu nie pykło? (Pytam poważnie).
Bo nie odświeża strony po kliknięciu dodaj, tylko zostaje w stanie, jakby nie było żadnej akcji. Wystarczy odświeżyć stronę.Orjon Surma pisze: ↑15 sty 2024, 20:47Oddałeś głos, nie trolluj... ;p
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Na razie zaznaczyłem wszystkie weekendy lipca i sierpnia, o których wiem, że na tu i teraz są bezpieczne. (Plany „normalnego” urlopu też mam, ale na pewno się nie rozstrzygną do czasu zakończenia tej ankiety).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Nie klikam, bo raczej nie przyjadę.
A jak termin będzie mi pasujący, to może ewentualnie się pojawię na trochę :P
A jak termin będzie mi pasujący, to może ewentualnie się pojawię na trochę :P
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ugh, ciężko tak się w przyszłość określić, ale powiedzmy, że wstępnie zaznaczyłem.
Dlatego proponuję powtórzyć tą ankietę gdzieś na wiosnęFranklin Garamond pisze: ↑22 sty 2024, 18:14Ugh, ciężko tak się w przyszłość określić, ale powiedzmy, że wstępnie zaznaczyłem.