Leci na mejla z profilu sil***@outlook.com razem z linkiem do Allegro.Piotr Romanow pisze: ↑07 sty 2024, 19:44Mi nie wysyłałeś na maila, jakbyś mógł to bym poprosił. Na torbę poczekam do zjazdu żeby mieć jeszcze większą motywację żeby przyjechać. ;)Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2024, 19:43Szklanki to już we własnym zakresie (chyba wysyłałem pliki…?), torby jeszcze jakieś w Centralnym Magazynie Palatium zostały…
Zjazd 2024
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2024
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Piotr Romanow • Stempel
Zjazd 2024
Dzięki, jesteś wielki! :DHelwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2024, 19:54
Leci na mejla z profilu sil***@outlook.com razem z linkiem do Allegro.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
Zjazd 2024
Na osieckim była xD... ale w wyniku zbrodni starszliwej teutońskiej się całe wydarzenie lekko zdemikronautyzowało :(Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2024, 19:10Lodówki, akurat, od czasu reaktywacji zjazdów nie mieliśmy. Nie rozpędzajmy się z tymi luksusami… 😜
Piwski Sroczyński
Zjazd 2024
W takim razie muszę naprawić auto do tego momentu. Wezmę lodówkę i cały ogólnie agregat i przebijemy zjazd osiecki. XD
Zrobimy nandyjską masakrę passatem tdi. XD
Zrobimy nandyjską masakrę passatem tdi. XD
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
Zjazd 2024
Ja sobie Jasło nadal obiecuję, o ile będzie w tym roku… Byle ogarnąć nocleg (dla starych ludzi) z wyprzedzeniem!piwski pisze: ↑09 sty 2024, 5:58Na osieckim była xD... ale w wyniku zbrodni starszliwej teutońskiej się całe wydarzenie lekko zdemikronautyzowało :(Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2024, 19:10Lodówki, akurat, od czasu reaktywacji zjazdów nie mieliśmy. Nie rozpędzajmy się z tymi luksusami… 😜
Gorąco polecam komunikację zbiorową. Można nie pić w sobotę, ale po co?
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Zjazd 2024
Szanowny z całym szacunkiem, może i nie jestem najstarszy, ale jestem rekonstruktorem. Nie po tak ciężkich bojach wracało się do Stolicy 200/300 kilometrów. :pHelwetyk Romański pisze: ↑12 sty 2024, 22:56Gorąco polecam komunikację zbiorową. Można nie pić w sobotę, ale po co?
Zjazd 2024
No niby się da, ale po co ryzykować?Piotr Romanow pisze: ↑13 sty 2024, 0:01Szanowny z całym szacunkiem, może i nie jestem najstarszy, ale jestem rekonstruktorem. Nie po tak ciężkich bojach wracało się do Stolicy 200/300 kilometrów. :pGorąco polecam komunikację zbiorową. Można nie pić w sobotę, ale po co?
Jakby co to ja proszę o taki nocleg, gdzie mógłbym przedłużyć sobie pobyt o dobę hotelową i po prostu pojechać w poniedziałek rano.
Zjazd 2024
Ja dalej nie wiem jaki to będzie termin i jak moja służba będzie wyglądała w tym okresie. Także jeszcze nie wiem ile wolnego sobie połapać, czy może urlop akurat wypadnie. ;)
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Zjazd 2024
Co do terminu nie wiem czy nie za wcześnie, ale już deklaruję, że u mnie najpewniej odpadnie końcówka lipca (jeszcze nie wiem dokładnie, który weekend, ale na pewno któryś z końcówki miesiąca).
Zjazd 2024
U mnie to zdecydowanie lepiej wypadałby sierpień :/Orjon Surma pisze: ↑14 sty 2024, 21:25Co do terminu nie wiem czy nie za wcześnie, ale już deklaruję, że u mnie najpewniej odpadnie końcówka lipca (jeszcze nie wiem dokładnie, który weekend, ale na pewno któryś z końcówki miesiąca).
Zjazd 2024
Może jakaś (jawna) ankieta z preferowanymi weekendami?
(Tak, to jest #niechktoś; przepraszam, ale nie otworzę kolejnego frontu).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH