611 rejsów w ciągu ostatnich 24 godzin. @Ignats ik Ruth z 622. Wszystkie moje poranne piątki zdały się na 395. Też mi „gorsza dyscyplina”!Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑23 sty 2021, 22:38Ja dziś z gorsza dyscyplina, ale jednak pływam często! A Ktoś tu na 4. miejsce wskoczył, gratulacje!🤩🤩🤩😎
Kurier Portowy
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
Kurier Portowy
Jak na moje standardy... no, ale połowa drogi na 12. statek już za nami! Dziś małe szczęście to może trochę odpoczniemy, chociaż to pewnie będzie zależeć od magazynów rano 😅Helwetyk Romański pisze: ↑23 sty 2021, 23:56611 rejsów w ciągu ostatnich 24 godzin. @Ignats ik Ruth z 622. Wszystkie moje poranne piątki zdały się na 395. Też mi „gorsza dyscyplina”!Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑23 sty 2021, 22:38Ja dziś z gorsza dyscyplina, ale jednak pływam często! A Ktoś tu na 4. miejsce wskoczył, gratulacje!🤩🤩🤩😎
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
Zbyszko Gustolúpulo
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
Ale była gorsza! Monitorowałem i rzeczywiście - czasem Zbyszko puszczał dyszkę, a następną po pół godziny. Niestety, ja tak samo :PHelwetyk Romański pisze: ↑23 sty 2021, 23:56611 rejsów w ciągu ostatnich 24 godzin. @Ignats ik Ruth z 622. Wszystkie moje poranne piątki zdały się na 395. Też mi „gorsza dyscyplina”!Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑23 sty 2021, 22:38Ja dziś z gorsza dyscyplina, ale jednak pływam często! A Ktoś tu na 4. miejsce wskoczył, gratulacje!🤩🤩🤩😎
Kurier Portowy
No dzisiaj poranna likwidacja deficytu zajęła prawie 2,5 godziny... dobrze, że przez ostatnie pół godziny miałem już wsparcie, bo sam bym pewnie jeszcze musiał "powalczyć" z godzinę, albo i lepiej.Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑24 sty 2021, 1:29... chociaż to pewnie będzie zależeć od magazynów rano 😅
- Obywatel
Kurier Portowy
Haha, tak było!Ignats ik Ruth pisze: ↑24 sty 2021, 2:47czasem Zbyszko puszczał dyszkę, a następną po pół godziny. Niestety, ja tak samo :P
A dzisiaj odpoczywamy. Jedna seria krótkich i teraz na kilka godzin znikamy.
Dbasz starannie o magazyny widzę 😅Ronon Dex pisze: ↑24 sty 2021, 10:15No dzisiaj poranna likwidacja deficytu zajęła prawie 2,5 godziny... dobrze, że przez ostatnie pół godziny miałem już wsparcie, bo sam bym pewnie jeszcze musiał "powalczyć" z godzinę, albo i lepiej.Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑24 sty 2021, 1:29... chociaż to pewnie będzie zależeć od magazynów rano 😅
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
Zbyszko Gustolúpulo
Kurier Portowy
Staram się...
Im dalej, tym trudniej... Ja przez tydzień uzbierałem raptem 10% kosztów zarejestrowania 14-tego statku.
- Daniel January von Tauer-Krak • Stempel
- Przybysz
Kurier Portowy
Tak, patrząc na stan portu to może przydałoby się jakiś event rozkręcić... Regaty Leocji?
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Kurier Portowy
Regaty fajna rzecz... ale byłoby ciekawie gdyby Helwetyk wykombinował jakiś system informatyczny do ich przeprowadzenia.
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Obywatel
Kurier Portowy
Taka uproszczona wersja trochę jak rajdy. Różne miejsca, gdzie trzeba dotrzeć (i wrócić, bo tak działają statki) o określonym czasie. Używamy do tego platformy portu. I jeden z naszych statków musimy wysłać w określona odległość. Nie wiem do końca jak liczylibysmy czas i wtedy może screenshot, że statek wysłany i nie trzeba programować ;)
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
Zbyszko Gustolúpulo