Pierwsza rocznica Palatynatu Leocji
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Józef Wilhelm Potocki • Stempel
- Obywatel
- Kontakt:
[4001] Nadanie odznaczeń Palatynatu Leocji
Serdecznie dziękuję za odznaczenie! Vivat Leocja! Vivat przyjaźń polsko-litewsko-leocka!
- Miguel de Catalan • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
Bardzo dziękuję. Jest mi niezmiernie miło odbierać kolejne odznaczenie. 😊😄
Oby Leocja trwała i się nie zatrzymywała.
Oby Leocja trwała i się nie zatrzymywała.
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Jako ozdrowieniec mogę powiedzieć, że świetnie wszystkie niesmaczne alkohole podczas covidu wchodzą. Bo nie czuje się ich smaku 😅 Za odznaczenie tradycyjnie dziękuję. Zostało mi jeszcze kilka do zdobycia 😉
(-) Aleksander, r.s.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Wtedy i denaturat podobno smakuje jak whisky 21-letnia. ;)Aleksander pisze: ↑26 sty 2021, 8:41Jako ozdrowieniec mogę powiedzieć, że świetnie wszystkie niesmaczne alkohole podczas covidu wchodzą. Bo nie czuje się ich smaku 😅 Za odznaczenie tradycyjnie dziękuję. Zostało mi jeszcze kilka do zdobycia 😉
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Właśnie podczas chorowania na covid smakowała mi whisky. Normalnie nie jestem w stanie tego wypić.
(-) Aleksander, r.s.
- Daniel January von Tauer-Krak • Stempel
- Przybysz
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
- Królestwo Santery
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Dziękuję bardzo za odznaczenia. Jest mi niezmiernie miło i cieszę się, że zdecydowałem się przyłączyć do grona tak świetnie bawiących się Leotów (czyli wszystkich w Leocji).
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kochani, Przyjaciele, Kochani Przyjaciele!
dziękujemy za wszystkie dobre słowa, ale przede wszystkim za to, że mogliśmy wspólnie z Wami spędzić ten miesiąc. Mamy nadzieję, że Leocja sprawia Wam choćby ułamek przyjemności, którą sprawia nam. To Wy sprawiacie, że zaglądamy do niej z radością.
Wszystkich wątpiących „za co” zapewniam, że Palatium zgromadziło za okres dwunastego miesiąca leockiej niepodległości niezbędne teczki (pełne skrótów myślowych i niewiele mówiących zewnętrznemu czytelnikowi słów kluczowych) — reklamacje są przyjmowane jedynie w górę. 😉
dziękujemy za wszystkie dobre słowa, ale przede wszystkim za to, że mogliśmy wspólnie z Wami spędzić ten miesiąc. Mamy nadzieję, że Leocja sprawia Wam choćby ułamek przyjemności, którą sprawia nam. To Wy sprawiacie, że zaglądamy do niej z radością.
Wszystkich wątpiących „za co” zapewniam, że Palatium zgromadziło za okres dwunastego miesiąca leockiej niepodległości niezbędne teczki (pełne skrótów myślowych i niewiele mówiących zewnętrznemu czytelnikowi słów kluczowych) — reklamacje są przyjmowane jedynie w górę. 😉
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com