Jak republikańsko! (#musiałem, koszulki tradycyjnie przepiękne 😍).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lut 2021, 12:54Tym razem koszulki z logo Spieler otrzyma Starosarmacja!
A co! Są Starosarmacją niech mają... W gruncie rzeczy i tak stroje w barwach sarmackich...Helwetyk Romański pisze: ↑05 lut 2021, 14:07Jak republikańsko! (#musiałem, koszulki tradycyjnie przepiękne 😍).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lut 2021, 12:54Tym razem koszulki z logo Spieler otrzyma Starosarmacja!
Właśnie maiłem pisać, że niezbyt starosarmackie te barwy :PHeinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lut 2021, 14:55A co! Są Starosarmacją niech mają... W gruncie rzeczy i tak stroje w barwach sarmackich...
Grają w tradycyjnych, jak do tej pory... Gellonia też w barwach krajowych nie gra. :)Ignats ik Ruth pisze: ↑05 lut 2021, 21:53Właśnie maiłem pisać, że niezbyt starosarmackie te barwy :PHeinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lut 2021, 14:55A co! Są Starosarmacją niech mają... W gruncie rzeczy i tak stroje w barwach sarmackich...
Tak samo Holandia, choć to już trochę naciągane ;)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lut 2021, 14:20Grają w tradycyjnych, jak do tej pory... Gellonia też w barwach krajowych nie gra. :)
A w realu, Włochy i Niemcy też nie grają w swoich barwach narodowych.
Jeżeli mówimy o pomarańczowych stronach, to są to barwy narodowe, jeszcze jak!Ludwik Tomović pisze: ↑06 lut 2021, 14:47Tak samo Holandia, choć to już trochę naciągane ;)Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lut 2021, 14:20Grają w tradycyjnych, jak do tej pory... Gellonia też w barwach krajowych nie gra. :)
A w realu, Włochy i Niemcy też nie grają w swoich barwach narodowych.
Hmm, no tak, tak, dokonałem zbyt daleko idącego uproszczenia ;)Helwetyk Romański pisze: ↑06 lut 2021, 16:06Jeżeli mówimy o pomarańczowych stronach, to są to barwy narodowe, jeszcze jak!
Nie czarny, tylko obsydianowy!!!!11jedenjeden :PHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lut 2021, 18:51Wszyscy wiemy o co chodzi z "oranjes". Celowo pominąłem...
A u nas jaka była afera jak nasi(w sensie Polska) grali w czarnych ładnych parę lat temu! :P