Te koszulki w systemie to tylko dodatek, nie ma co się spinać... Natomiast Spieler załatwia wam w ramach zrozumienia mnóstwo "miłego towarzystwa" na pobyt w Monarchii...
P.S. Mecze gracie w Salzburgu i Bregenz. Ze Slawonii kupa kilometrów... ;)
Bardzo przepraszam — bez cienia złośliwości, z niezmienną sympatią, prosząc o zrozumienie, stawiając wszystkie możliwe gwiazdki — ale w odpowiedzi #MUSZĘ podzielić się jednym z moich ulubionych memów:
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Te koszulki w systemie to tylko dodatek, nie ma co się spinać...
Jeśli ktoś ciułał cały miesiąc by wykupić konto VIP, aby reprezentacja mogła pokazać się w pięknych koszulkach, to faktycznie ta uwaga mogła nieco zirytować ;)
Właśnie odpisał mi jeden z głównych administratorów (wayne), do którego wczoraj napisałem.
Otóż odpowiedział mi, że .. on się koszulkami nie zajmuje, tylko ten drugi, który się zowie Bohemia Prag. No żesz.. Życzyłem mu miłego dnia.
Do tego drugiego też już wcześniej napisałem, bo "polecił" mi go właśnie @Heinz-Werner Grüner. Pozostaje nadal czekać kiedy zareaguje.
Proszę Państwa, co za emocje! a jeszcze mecze się nie rozpoczęły!
Te koszulki w systemie to tylko dodatek, nie ma co się spinać...
Jeśli ktoś ciułał cały miesiąc by wykupić konto VIP, aby reprezentacja mogła pokazać się w pięknych koszulkach, to faktycznie ta uwaga mogła nieco zirytować ;)