KPK Radzivon Nowe Razorno
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
KPK Radzivon
Trener Radzivonu nie pozwala swoim zawodnikom na leniuchowanie, bo zremisowali z Wilkami. Tylko praca ubogaca i daje najlepsze rezultaty. Zatem kolejny trening. Do roboty.

- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
KPK Radzivon
Ostatni trening przed jutrzejszym meczem ligowym z Tropicaną. Zagramy w czerwonych koszulkach.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
KPK Radzivon
Powodzenia! Właśnie sobie zdałem sprawę, że ja w zasadzie nie zrobiłem koszulek do wszystkich swoich drużyn... :)Samuel Radziwiłł pisze: ↑10 lut 2021, 13:02Ostatni trening przed jutrzejszym meczem ligowym z Tropicaną. Zagramy w czerwonych koszulkach.
KPK Radzivon
Czy istniałaby możliwość wykonania koszulek sportowych dla Gwardii Palatynatu Leocji? To wstępne pytanie... w razie pozytywnej odpowiedzi zastanowimy się jak powinny wyglądać.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
KPK Radzivon
Czyżby kolejna drużyna w LPPL? 😉
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
KPK Radzivon
Jakby ktoś ją poprowadził to czemu nie... ja to osobiście mam pojęcie o piłce nożnej, mniej więcej takie jak o drugiej stronie Księżyca, chociaż chyba mniejsze nawet. Nigdy mnie ten sport nie interesował i tylko w zarysach wiem o co w nim chodzi... Ale gdyby ktoś chciał się tym zająć to w każdej chwili mogę go mianować "szefem wyszkolenia fizycznego" GPL.
KPK Radzivon
Całą powagą i doświadczeniem mojego klubu zapewniam, że to nie stanowi najmniejszej przeszkody.Ronon Dex pisze: ↑10 lut 2021, 20:13Jakby ktoś ją poprowadził to czemu nie... ja to osobiście mam pojęcie o piłce nożnej, mniej więcej takie jak o drugiej stronie Księżyca, chociaż chyba mniejsze nawet.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
KPK Radzivon
Może... nie wiem... ale mnie to zupełnie nie interesuje (szczerze mówiąc zawsze uważałem piłkę nożną za totalnie głupią grę i do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu co ludzie w tym widzą... oczywiście kwestia gustu i upodobań, a o nich trudno dyskutować, a więc to tylko moje osobiste i subiektywne zdanie) i w żadne gierki tego typu na pewno nie zagram. Ale w końcu nie jestem tutaj sam i jakby ktoś miał ochotę poprowadzić drużynę GPL to z ochotą udzielę wszelkich pełnomocnictw i wszelkiej pomocy.Helwetyk Romański pisze: ↑10 lut 2021, 20:19Całą powagą i doświadczeniem mojego klubu zapewniam, że to nie stanowi najmniejszej przeszkody.
KPK Radzivon
To ja tylko dopowiem, że jest nas (co najmniej) dwóch — i więcej nie cisnę. 😉Ronon Dex pisze: ↑10 lut 2021, 20:45Może... nie wiem... ale mnie to [piłka — HR] zupełnie nie interesuje […]Helwetyk Romański pisze: ↑10 lut 2021, 20:19Całą powagą i doświadczeniem mojego klubu zapewniam, że to nie stanowi najmniejszej przeszkody.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
KPK Radzivon
Nie ma najmniejszego problemu! Jestem w stanie wykonać takowe. Jakieś logo, kolory i działamy! Ewentualnie sponsorzy, napis...
KPK Radzivon
Postaram się opracować w najbliższym czasie te elementy graficzne i podesłać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 lut 2021, 20:56Nie ma najmniejszego problemu! Jestem w stanie wykonać takowe. Jakieś logo, kolory i działamy! Ewentualnie sponsorzy, napis...