Nie mam pewności, ale coś może być na rzeczy.
Ponieważ robi się tu offtop, proszę potem admina o wydzielenie wątku, żeby tutaj nie śmiecić.
Cos może być na rzeczy... 😁😂 Jednak mogę zaręczyć iż znam osobiście Michała i raczej nie jest klonem.Ludwik Tomović pisze: ↑28 lut 2021, 23:22Ja za to gdzieś słyszałem że Michał Lubomirski - Lisiewicz jest podobno klonem kogoś z Rotrii....
Ponieważ robi się tu offtop, proszę potem admina o wydzielenie wątku, żeby tutaj nie śmiecić.
Wniosek o przeniesienie wątku popieram. Nasza rozmowa zajmuje wątek administracyjny.Ludwik Tomović pisze: ↑28 lut 2021, 23:22Ja za to gdzieś słyszałem że Michał Lubomirski - Lisiewicz jest podobno klonem kogoś z Rotrii....
W tym samym poście dopuszczać się obmowy i za nią przepraszać, potraktuję to jako refleksję ;)Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑28 lut 2021, 23:34Jednak faktycznie, dowodów na to nie mam, jedynie pewne poszlaki.
Nie powinienem był pisać ponoć. Nie wiem, jak to do końca jest. Są jednak osoby, które tak twierdzą - ja nie jestem przekonany.
Tego króla-seniora nie oskarżam o to, jednak widząc pewne przesłanki, nie wykluczam możliwości, że tak jest naprawdę.
Jeżeli przesadziłem i dopuściłem się obmowy, to przepraszam. Nie chcę nikogo bezpodstawnie oskarżać.
Czy jest tu obmowa? Nie oskarżam o to. Ja tylko nie wykluczam, że tak jest. A pewne przesłanki widzę. Jest też jedna przesłanka przeciwna.Ludwik Tomović pisze: ↑28 lut 2021, 23:38W tym samym poście dopuszczać się obmowy i za nią przepraszać, potraktuję to jako refleksję ;)Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑28 lut 2021, 23:34Jednak faktycznie, dowodów na to nie mam, jedynie pewne poszlaki.
Nie powinienem był pisać ponoć. Nie wiem, jak to do końca jest. Są jednak osoby, które tak twierdzą - ja nie jestem przekonany.
Tego króla-seniora nie oskarżam o to, jednak widząc pewne przesłanki, nie wykluczam możliwości, że tak jest naprawdę.
Jeżeli przesadziłem i dopuściłem się obmowy, to przepraszam. Nie chcę nikogo bezpodstawnie oskarżać.
Ani nie są eksksiężmi :PJoanna Izabela pisze: ↑01 mar 2021, 0:58Tak samo jak czasem nazywam ludzi z Baridasu "Misiakami", a raczej nie mają futra. ;D
Typowe dla ludzi. którzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia. Pozostają ataki na Kościół Katolicki, wulgaryzmy i tego typu wypowiedzi. Żałosne.
Możesz mi powiedzieć, który konkretnie fragment wypowiedzi "Bruno, wstawaj, zesrałeś się i śmierdzi..." to atak na KK?Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑01 mar 2021, 7:33Typowe dla ludzi. którzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia. Pozostają ataki na Kościół Katolicki, wulgaryzmy i tego typu wypowiedzi. Żałosne.