Zrobisz o tym znaczek?Ametyst Faradobus pisze: ↑02 mar 2021, 22:33Ja tam jestem najspokojniejszy na świecie i oglądam sobie radzieckiego Kubusia Puchatka po czeczeńsku.
Dobra słuchaj, mało kogo obchodzi że ambasador został obrażony. Nic za bardzo nie możesz z tym zrobić, więc lepiej zapomnij o tym a nie pierdol.Michał Jerzy Potocki pisze: ↑02 mar 2021, 22:31Powtarzając za pewnym człowiekiem "Na szacunek trzeba sobie zasłużyć".
Ambasador obrażony. Mikroświat podzielony. Ludzie wkurzeni. Zmęczeni. Katolicy zaatakowani. Itd itd.
I co MKBEWE CZARNIECKI... Dumny jesteś z siebie. Do czego żeś doprowadził.?! jaka degeneracja. jaka głupota. Skrajny debilizm. Po co mieszacie świat wirtualni z realnym. Takim sposobem kończycie dobra zabawę.
Bo kilka osób musi zaprotestować bo zamknęli kogoś na dwa dni w areszcie. To ten musi Mikroświat rozpier...
Brakowało im, wam emocji. Nie mogli poczekać, przeczekać i bawić się dalej. Musieli przyjść i takie gówno walnąć
i dziwić się, ze reszta zareagowała. Wy nie boicie się słów to ja też nie.
Wsm bardzo mnie cieszy że ktoś potrafi się tak bardzo denerwować na temat znaczka. Podtrzymuje to moją teorię, że rząd powinien by wydawać prawko na używanie Internetu tak jak prawo jazdy, bo jak widać ktoś tu nie potrafi dorosnąć xD.