Bardzo śmieszne, no przezabawne. Moja lewa połowa jest uraczona tak umiejętnym wbijaniem szpil ludziom o odmiennych poglądach, prawa już mniej. Ale obie zgodnie uradziły że za tak poważne "odkrycie naukowe" bezwzględnie należy się przyznać szanownemu autorowi jakiś tytuł naukowy.Halabanacha pisze: ↑02 mar 2021, 22:14Łechtaczka zawiera aż 8000 zakończeń nerwowych, czyli najwięcej w ludzkim ciele i niemalże dwa razy więcej niż w penisie — a wciąż nie jest tak wrażliwa jak prawicowiec na widok tęczy. XD
Względem głosowania, miałem nie brać udziału, bo cała ta dyskusja i głosownie to jak rozmowa ze ścianą. Można długo mówić i tłumaczyć swoje racje, a ona i tak stoi niewzruszona. Nie byłem za tak drastycznym działaniem jak usuniecie znaczka z emisji, a jedynie jego bojkotom i nie pobieraniem do swych kolekcji. Jednak przy takich wypowiedziach jak powyżej i takim przebiegu głosowania jak widzę, popieram opcje 4.
1. 1 pkt
2. 2 pkt
3. 3 pkt
4. 4 pkt
Informuję również, że rozważam wycofanie się ze Światowego Związku Filatelistycznego. Po prosty przestaje mnie to bawić. Czytając sąsiedni watek ręce opadają. Nikt nie zważa że jest na terytorium Palatynatu Leocji. Głowy państw, ambasadorowie, niby znane osobistości świata wirtualnego docinają sobie jak mogą, wyzywając się od najgorszych, tu już nikt nikogo nie szanuje. Powstały dwa bloki które się zaczynają zwalczać i proponują eliminację części rozmówców bo nie odpowiada im to co mówią. Zdaje się że wiele osób zapomniało już o co tu w tym wszystkim chodzi, a idzie właśnie o poszanowanie drugiego człowieka, o poszanowanie jego poglądów i to co czuje. Niestety znamienne są tu słowa Cilliana Saeurucaego "Dobra zabawa to taka, w której dobrze się bawię. Szczerze, nie obchodzi mnie jak bawi się reszta :) Dopóki ja się śmieję to jest fajnie" i to pozostawiam jako puentę. Dla wielu osób liczy się tylko to co sami uznają za dobre i Ci którzy popierają jego poglądy, a reszta nie ma znaczenia. Zupełny brak empatii.