Jak pisałem już na pw, Czcigodny Romański... przyda się opcja "dodaj wiele na raz"...
Nie żebym nalegał, ale jednak. ;)
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Póki co, przyjrzałem się dokumentacji i być może (być może!) tę opcję da się dodać stosunkowo bezboleśnie. Do końca tygodnia wolałbym nie ruszać, żeby w razie czego nie spędzić kilku godzin na serwisowaniu, ale Matka Prokrastynacja ma szansę na wygraną. Tymczasem — pojazdy uczestników RMAW wyglądają przepięknie! 😍Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 mar 2021, 18:53Jak pisałem już na pw, Czcigodny Romański... przyda się opcja "dodaj wiele na raz"...
Nie żebym nalegał, ale jednak. ;)
No pewnie, że się zgłaszam!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 mar 2021, 8:54Kto ma ochotę to zapraszam do kontaktu, przekażę "posiadanie".

Ależ ostanio Czcigodny "czaruje" brawo! Muszę wypróbowac przy rajdzie...Franklin Garamond pisze: ↑10 maja 2021, 16:44Partyzancko i na próbę dorzuciłem w kustoszu opcję wklejania ze schowka. Nie samych plików, tu nadal obowiązuje drag'n'drop lub wybór manualny, ale jak np. malujemy sobie coś w paincie albo w excelu coś robimy, to wystarczy zaznaczyć, skopiować, dać w Kustoszu ctrl+v i myk, dodane. Nie wiem czy na wszystkich przeglądarkach, ale na Chrome działa wyśmienicie.
![]()