Komitet organizacji V-Mundialu Leocja 2021
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
W Zlotych Piaskach gramy na piasku normalnie, ale w razie czego na pewno jakies tymczasowe trybuny mozna postawic. Drewna pod dostatkiem!
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Zgodziłby się, tylko trzeba rozbudować stadion, ale to dogadamy się do jakiejś dotacji rządowej :PFranklin Garamond pisze: ↑18 cze 2021, 0:55slawońską bazę treningową, którą może @Ludwik Tomović by zgodził się użyczyć.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
w zw. z tą informacją:
Wypadałoby może zebrać naszą ofertę do... zbiorczego folderu 😊 żeby jakoś się zaprezentować. Czasu jeszcze trochę jest, ale żeby nie musieć się spieszyć, to by warto nie ustawać.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 cze 2021, 9:26Do 20 czerwca zbieramy oferty.
A głosowanie przesuniemy na początek lipca, chyba 5-ego, tak by każdy miał możliwość "agitowania" i prezentacji, nieco pełniejszej.
Wypadałoby może zebrać naszą ofertę do... zbiorczego folderu 😊 żeby jakoś się zaprezentować. Czasu jeszcze trochę jest, ale żeby nie musieć się spieszyć, to by warto nie ustawać.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
W sumie, jako organizator tego całego zamieszania, to bardzo chętnie przyjmę takie rozwiązanie.
Warto się zaprezentować jak najlepiej. A czas leci nieubłaganie. ;)
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
A czy inni potencjalni organizatorzy się pochwalili jakimś planem/folderem/ofertą?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 cze 2021, 23:35W sumie, jako organizator tego całego zamieszania, to bardzo chętnie przyjmę takie rozwiązanie.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Obywatel honorowy
Oczywiście.
Mam przygotowania do rajdu i nie mam czasu tego zebrać do kupy, ale i tak będę musiał to wszystko zaprezentować. Nikt inny sie do tego nie będzie kwapił. :)
Mam przygotowania do rajdu i nie mam czasu tego zebrać do kupy, ale i tak będę musiał to wszystko zaprezentować. Nikt inny sie do tego nie będzie kwapił. :)
W przygotowaniu jest oferta Palatynatu jako potencjalnego organizatora Mistrzostw, więc musimy ustalić jedną ważną rzecz - stadiony.
Po pierwsze: ile? Sześć? Osiem? Więcej z pewnością nie potrzeba, mniej to trochę wstyd. Tych żelaznych 6 ciekawych stadionów powinniśmy jednak mieć.
Po drugie: gdzie? Samuel wskazał kilka miejsc i chyba z nich należy skorzystać. Abyście nie szukali, powtórzę listę Samuela:
- 2 stadiony w Nowym Brzegu
- stadion w Złotych Piaskach
- stadion w Żmigrodzie
- stadion w Liszynie
- stadion w Ana-Konstanz
Dodam, że w zbliżającym się sezonie LPPL zagrają 4 (jeśli więcej, to mnie poprawcie) zespoły z Nowego Brzegu i gorąco zachęcałbym do modelu współdzielenia, aby, tak jak zwracał uwagę Namiestnik Garamond, nie rozrosło się to nam narracyjnie ponad miarę. Jeśli w Nowym Brzegu są 4 ekipy, to proponuję 2 stadiony po 2 zespoły.
Dodatkowo nie ogarniam jeszcze leockiej geografii i nie wiem gdzie są Złote Piaski, Żmigród, Liszyno i Ana-Konstanz. Proszę o wskazanie - jest mi to potrzebne do mapki stadionów.
Po pierwsze: ile? Sześć? Osiem? Więcej z pewnością nie potrzeba, mniej to trochę wstyd. Tych żelaznych 6 ciekawych stadionów powinniśmy jednak mieć.
Po drugie: gdzie? Samuel wskazał kilka miejsc i chyba z nich należy skorzystać. Abyście nie szukali, powtórzę listę Samuela:
- 2 stadiony w Nowym Brzegu
- stadion w Złotych Piaskach
- stadion w Żmigrodzie
- stadion w Liszynie
- stadion w Ana-Konstanz
Dodam, że w zbliżającym się sezonie LPPL zagrają 4 (jeśli więcej, to mnie poprawcie) zespoły z Nowego Brzegu i gorąco zachęcałbym do modelu współdzielenia, aby, tak jak zwracał uwagę Namiestnik Garamond, nie rozrosło się to nam narracyjnie ponad miarę. Jeśli w Nowym Brzegu są 4 ekipy, to proponuję 2 stadiony po 2 zespoły.
Dodatkowo nie ogarniam jeszcze leockiej geografii i nie wiem gdzie są Złote Piaski, Żmigród, Liszyno i Ana-Konstanz. Proszę o wskazanie - jest mi to potrzebne do mapki stadionów.

- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Sześć powinno wystarczyć, tak sądzę.
Mapka z zaznaczonymi właściwymi lokacjami:

Mapka z zaznaczonymi właściwymi lokacjami:

Dziękuję! Broszura kandydaturowa gotowa, zapraszam do zapoznania się.
@Heinz-Werner Grüner: czy mamy opublikować broszurę na konkretnym wskazanym forum, czy poniższa publikacja jest wystarczająca?
@Heinz-Werner Grüner: czy mamy opublikować broszurę na konkretnym wskazanym forum, czy poniższa publikacja jest wystarczająca?
- Załączniki
-
- Kandydatura Palatynatu Leocji na organizatora XXII V-Mundialu - Leocja 2021.pdf
- (1.57 MiB) Pobrany 145 razy

- Obywatel honorowy
@Oswald Baskerville czy wystarczająca to nie wiem. Chciałbym, żeby trafiła do jak najwiekszej liczby osób, ale to też jest chyba w Waszym interesie...
Do tej pory wstawiłem tylko takie linki, czyli jak będę przypominał trenerom-delegatom o propozycjach to oczywiście wskaże i napisze co nowego:
A) LEOCJA - samodzielna kandydatura
LINK
LINK 2
B) SARMACJA - wspólna kandydatura Księstwa Sarmacji (Starosarmacja, Hasseland i Gellonia)
ARTYKUŁ
LINK
C) SKARLAND - samodzielna kandydatura
LINK AKTUALNY
LINK
D) UNIA NIEPODLEGŁYCH PAŃSTW - wspólna kandydatura UNP (Baridas, Dreamland, Loardia, Sclavnia, Slawonia, Teutonia)
LINK
E) VOXLAND i WESTLAND - wspólna kandydatura
AKTUALNY LINK
LINK
E) WINKULIA i VOLKIAN - wspólna kandydatura
BROSZURA
LINK
Proszę potencjalnych organizatorów o przejrzenie i ewentualne poprawki...
Do tej pory wstawiłem tylko takie linki, czyli jak będę przypominał trenerom-delegatom o propozycjach to oczywiście wskaże i napisze co nowego:
A) LEOCJA - samodzielna kandydatura
LINK
LINK 2
B) SARMACJA - wspólna kandydatura Księstwa Sarmacji (Starosarmacja, Hasseland i Gellonia)
ARTYKUŁ
LINK
C) SKARLAND - samodzielna kandydatura
LINK AKTUALNY
LINK
D) UNIA NIEPODLEGŁYCH PAŃSTW - wspólna kandydatura UNP (Baridas, Dreamland, Loardia, Sclavnia, Slawonia, Teutonia)
LINK
E) VOXLAND i WESTLAND - wspólna kandydatura
AKTUALNY LINK
LINK
E) WINKULIA i VOLKIAN - wspólna kandydatura
BROSZURA
LINK
Proszę potencjalnych organizatorów o przejrzenie i ewentualne poprawki...
- Obywatel honorowy
Nie odniosłem się co do samej broszury, która jest oczywiście przekozacka. :DOswald Baskerville pisze: ↑01 lip 2021, 14:12Dziękuję! Broszura kandydaturowa gotowa, zapraszam do zapoznania się.
Sądzę, że szanse leockiej kandydatury wzrosną...
A przy okazji ja "pochwalę" się swoją chyba czwartą już analizką...
https://forum.austro-wegry.org/viewtopi ... 301#p19301