A tak serio, @Francis D. Blackwood zapraszamy do LPPL :) i jeśli przejmiesz zespół, to zachęcam do zachowania jego nazwy, a w zamian odwdzięczę się strojem dla piłkarzy ;)
Novacosta - producent sprzętu sportowego
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
@Franklin Garamond @Heinz-Werner Grüner Co mnie tu agitujo pod biurem Prezesa poważnej firmy! To nie targowisko!
A tak serio, @Francis D. Blackwood zapraszamy do LPPL :) i jeśli przejmiesz zespół, to zachęcam do zachowania jego nazwy, a w zamian odwdzięczę się strojem dla piłkarzy ;)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
To już ostatni raz... ;)
Ja ogólnie bym zaznaczył, że jest zakaz zmieniania nazw. Chyba, że to ma jakieś fabularne czy "namacalne" podłoże. Na przykład właściciel postanowił zmienić lokację, drużyna została sprzedana hegemonom np z Novacosty...etc...
Ja ogólnie bym zaznaczył, że jest zakaz zmieniania nazw. Chyba, że to ma jakieś fabularne czy "namacalne" podłoże. Na przykład właściciel postanowił zmienić lokację, drużyna została sprzedana hegemonom np z Novacosty...etc...
Ja też jestem zwolennikiem takiego zakazu, z jedynym wyjątkiem, gdzie trener narracyjnie przenosiłby drużynę do innej miejscowości, ale zachowywał jakiś główny trzon nazwy, barwy, herb itd. Np. Kaduki Żmigród, gdyby zostały przejęte, w ostateczności mogłyby stać się Kadukami Psia Wólka czy coś takiego. Ale w sumie nie wiem czy to dobry pomysł. Tym razem zachęcam do dyskusji, nie wyganiam spod gabinetu prezesa xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lip 2021, 22:40To już ostatni raz... ;)

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Z Kadukami to jest ten problem, że to ekipa Alicijan, czyli "ludu" dość szczegółowo charakteryziwanego. Natomiast co innego, z taką moją Zielonką... Buduję Terinę na bazie nazwy zaproponowanej przez inną osobę. Przez cały sezon nie miałem na nią pomysłu. W końcu coś zakiełkowało, ale tutaj nie ma odniesień do żadnych "ludów" czy przynależności do wosjkowych jednostek, zakładów pracy. Ot, ktoś siedzi w lesie i sobie coś wybudował.Oswald Baskerville pisze: ↑19 lip 2021, 22:43Ja też jestem zwolennikiem takiego zakazu, z jedynym wyjątkiem, gdzie trener narracyjnie przenosiłby drużynę do innej miejscowości, ale zachowywał jakiś główny trzon nazwy, barwy, herb itd. Np. Kaduki Żmigród, gdyby zostały przejęte, w ostateczności mogłyby stać się Kadukami Psia Wólka czy coś takiego. Ale w sumie nie wiem czy to dobry pomysł. Tym razem zachęcam do dyskusji, nie wyganiam spod gabinetu prezesa xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lip 2021, 22:40To już ostatni raz... ;)
W dodatku trudno bym, jako obcokrajowiec był tak samo traktowany jak obywatle leocki. Pisze to z premedytacją, bo wiem, że istnienie takiej Teriny, mimo, że klubu bardziej "utytułowanego" niż Kaduki łatwiej się pozbyć fabularnie.
- Francis D. Blackwood
- Obywatel
Panowie!
Dziękuję wam bardzo za zachętę! No cóż chciałbym się tylko dowiedzieć w jakim stanie jest klub. Ale nie ukrywam, że z chęcią zaopiekowałbym się nim.
Dziękuję wam bardzo za zachętę! No cóż chciałbym się tylko dowiedzieć w jakim stanie jest klub. Ale nie ukrywam, że z chęcią zaopiekowałbym się nim.
United We Stand, Divided We Fall !

Członek Klubu Senackiego Leones ex Leocji, Mąż Zaufania

Podobny do mojego, a być może mocniejszy. Teraz firma słaba, bo trener nie ustawiał ćwiczeń, ale to się 2 tygodnie naprawia. Zespół nie jest stary, ma w każdej formacji w miarę równych graczy. Jest czym się bawić :)Francis D. Blackwood pisze: ↑20 lip 2021, 15:04Panowie!

- Francis D. Blackwood
- Obywatel
Oswald Baskerville pisze: ↑20 lip 2021, 16:52Podobny do mojego, a być może mocniejszy. Teraz firma słaba, bo trener nie ustawiał ćwiczeń, ale to się 2 tygodnie naprawia. Zespół nie jest stary, ma w każdej formacji w miarę równych graczy. Jest czym się bawić :)Francis D. Blackwood pisze: ↑20 lip 2021, 15:04Panowie!
W takim razie chętnie go wezmę pod swoje skrzydła. Może będzie jeszcze silniejszy. Bardzo Panu dziękuję za przedstawienie sytuacji. Do kogo mam się zgłosić po "odbiór"?

Jaki "Pan"? Oswald, po prostu :DFrancis D. Blackwood pisze: ↑20 lip 2021, 16:58Oswald Baskerville pisze: ↑20 lip 2021, 16:52Podobny do mojego, a być może mocniejszy. Teraz firma słaba, bo trener nie ustawiał ćwiczeń, ale to się 2 tygodnie naprawia. Zespół nie jest stary, ma w każdej formacji w miarę równych graczy. Jest czym się bawić :)Francis D. Blackwood pisze: ↑20 lip 2021, 15:04Panowie!
W takim razie chętnie go wezmę pod swoje skrzydła. Może będzie jeszcze silniejszy. Bardzo Panu dziękuję za przedstawienie sytuacji. Do kogo mam się zgłosić po "odbiór"?
Masz już konto w X11? Jeśli nie, to załóż tutaj.
Jeśli masz konto, to @Vilarte musi nam powiedzieć czy już można się zgłaszać po zespół.

- Francis D. Blackwood
- Obywatel
Okej, konto założone :) Mam nadzieję, że nie przyniosę pecha drużynie :DOswald Baskerville pisze: ↑20 lip 2021, 17:04Jaki "Pan"? Oswald, po prostu :DFrancis D. Blackwood pisze: ↑20 lip 2021, 16:58Oswald Baskerville pisze: ↑20 lip 2021, 16:52
Podobny do mojego, a być może mocniejszy. Teraz firma słaba, bo trener nie ustawiał ćwiczeń, ale to się 2 tygodnie naprawia. Zespół nie jest stary, ma w każdej formacji w miarę równych graczy. Jest czym się bawić :)
Masz już konto w X11? Jeśli nie, to załóż tutaj.
Jeśli masz konto, to @Vilarte musi nam powiedzieć czy już można się zgłaszać po zespół.

Wróciłem z urlopu, a więc i Novacosta wraca do pracy. Proszę o przypomnienie od wszystkich, którym wiszę jakieś zlecenia. @Zbyszko Gustolúpulo @Ludwik Tomović? Ktoś jeszcze?

- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel