Francis D. Blackwood pisze: ↑20 lip 2021, 20:08
Cóż wiem, że 3 to dużo ale mam już pomysł co w konkretnym "kwadracie" zostanie rozmieszczone i jakie pracye zostaną przeprowadzone :) , a nie chciałbym żeby ktoś je zarezerwował :)
Ronon Dex pisze: ↑21 lip 2021, 6:41
A czy czasem swegoi czasu nie było takich ustaleń, w każdym razie pewnej "niepisanej umowy" przy przydzielaniu ziemi, że kwadraty sąsiadujące z przydzielonym są niejako "rezerwowane" czyli w sytuacji gdy wolnych ziem jest mnóstwo to nie przydziela się tych w bezpośredniej okolicy ziemi komuś przydzilonej?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 lip 2021, 8:49
A tak poważnie, niepisana leocka zasada, tak właśnie brzmiała. ;)
Zasadniczo tak. Jeżeli jednak jest konkretny pomysł na zagospodarowanie trzech kilometrów kwadratowych, nie zgłaszam uwag — to, czy „rezerwacja” wynika z cytowanej zasady, czy wpisu w rejestrze gruntów, wydaje się drugorzędne. (Zastrzeżenia mógłby zgłosić Szlachetny
@Wilk, ponieważ wskazane sektory wchodzą na jego „mieciowiznę”, ale zniknął jeszcze mocniej niż ja).
W każdym razie, sektory 14329, 14449 oraz 14450 przydzielone. W miarę możliwości prosiłbym o doprecyzowanie ich nazw tak, aby każdy posiadał unikalną — na razie wszystkie trzy to „Nowa Leocja”.
Post Scriptum: W wolnej chwili zachęcam do
rejestracji w Stemplu.
Z życzeniami dobra i piękna, 🧟
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com