Kurde, szanuje... Ja nie mogę na 9 statek uzbierać...Ronon Dex pisze: ↑27 lip 2021, 18:17Mom marynarze po prostu nie mieli wakacji... Bialeńska Żegluga Morska pływała bez względu na to czy za 10-minutowy rejs wpadały 2-3 guldeny czy 20, 30, 50, 100 lub jak to bywa obecnie ponownie np. 190 guldenów.Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑27 lip 2021, 14:20My wrocilismy do rejsow niedawno po dlugich wakacjach. Forum zyje, trzeba w koncu zdobyc drugie miejsce!
Kurier Portowy
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Kurier Portowy
Kurier Portowy
Problem zapewne wynika z tego, że Namiestnik Romański nie umie jeszcze czytać w myślach. ale może z czasem i takich umiejętności nabędzie.Joahim von Ribertrop pisze: ↑27 lip 2021, 17:28...jak patrzę sobie na tą mapę i mapę Voxlandu (która obecnie jest w sumie tylko w mojej głowie) to będzie to Wenecja.
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Kurier Portowy
Ja na 10 zbierałem skromne 120k dobry miesiąc... szło jak krew z nosaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑27 lip 2021, 22:24Kurde, szanuje... Ja nie mogę na 9 statek uzbierać...Ronon Dex pisze: ↑27 lip 2021, 18:17Mom marynarze po prostu nie mieli wakacji... Bialeńska Żegluga Morska pływała bez względu na to czy za 10-minutowy rejs wpadały 2-3 guldeny czy 20, 30, 50, 100 lub jak to bywa obecnie ponownie np. 190 guldenów.Zbyszko Gustolúpulo pisze: ↑27 lip 2021, 14:20My wrocilismy do rejsow niedawno po dlugich wakacjach. Forum zyje, trzeba w koncu zdobyc drugie miejsce!
Kurier Portowy
Ja to nawet jeszcze nie liczę... 14-ty statek kosztuje 4096000, a uzbierałem dopiero 2638491 - zostało mi jeszcze prawie 1,5 miliona. Od czasu zakupu 13-tego statku moje statki wykonały ponad 26 tys. rejsów, a na ten 14-ty statek zbieram już jakieś pół roku.Samuel Radziwiłł pisze: ↑28 lip 2021, 12:09Ja na 10 zbierałem skromne 120k dobry miesiąc... szło jak krew z nosa
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
Kurier Portowy
Forum wrocilo ostatnio, plywamy.Ignats ik Ruth pisze: ↑01 sie 2021, 15:28A tymczasem, jak widzę, @Zbyszko Gustolúpulo już na podium :O
Jestesmy drudzy od dzisiaj <3
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
Zbyszko Gustolúpulo
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
Cholera, zapomniałem rejsy puszczać!
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
Kurier Portowy
A Ty tez rejsujesz?!
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
Zbyszko Gustolúpulo
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
Rejsowanie to dużo powiedziane w porównaniu do niektórych magnatów mórz i oceanów :D
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji